Gripă și prieteni de calitate

Gripa nu m-a ocolit, însă a fost un prilej de a sta mai mult în pat și de a lucra la designe-ul blogului. De asemenea, a fost o ocazie de a-mi face prieteni noi. Slavă Domnului că nu e țara asta plină de parveniți, lingăi și valeți. Mai sunt încă oameni care muncesc, iubesc, gândesc sănătos, pun preț pe lucrurile cu adevărat importante : viața, natura, cartea, caracterul, persoane pentru care Universul lor nu se reduce doar la Bani. Am să vă povestesc peste câteva zile despre parveniți, despre cei care sunt convinși că s-au născut pentru a îndeplini o singură misiune, cea de director.

 

Reclame

4 responses

 1. boss

  🙂 asteptam sa ne povestesti… sper ca nu incepem cu secretara care vrea titulatura de Asistent Manager si cu fufa care e PR & Marketing Manager. nu vorbesc doar de fete. (Nu sunt misogin) dar astea sunt cele mai la moda pozitii acum! O zi frumoasa!

  Apreciază

  martie 28, 2009 la 10:31 pm

 2. Geanina Codita

  @Boss,te apropii de adevăr, insă ar fi păcat sa-i omitem pe unii care au rămas repetenți prin facultăți, iar acum iși imaginează ca dacă au mai făcut niște cursuri, la care s-au autoinvitat, li se pare ca sunt BURICUL PĂMÂNTULUI.

  Apreciază

  martie 28, 2009 la 10:38 pm

 3. Diana

  Bine te-am gasit Geanina! Tare mult adevar e in postul asta al tau, din pacate! Imi place tare mult blogul tau, iar aspectul lui e foarte frumos! O duminica frumoasa si merci ca ai trecut pe la mine!

  Apreciază

  martie 29, 2009 la 12:31 pm

 4. Geanina Codita

  @Diana,mulțumesc de urări, pentru vizită si aștept să revii. Cât de curând vom discuta despre tot ceea ce am scris în această postare. Sunt sigură ca mulți dintre voi au întâlnit acestă categorie care ar face orice numai sa fie în vârf.Te îmbrățișez și pe curând buna mea prietenă!

  Apreciază

  martie 29, 2009 la 12:38 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s