ÎNTREBĂRI CĂTRE O STEA


Stea care subt carul cel mare abia licăreşti
nedumerită-ntre şapte lumini, a cui stea eşti?
Eşti steaua lui Verde-mpărat – duhul nemântuit?
Ce sarbătoare scuteşti? Ce ceas împlinit?
Aperi un mare mormânt, sau vreo apa vindecătoare?
Păzeşti un norod, o cetate, sau numai o floare?
Peste ce suflet, peste ce sfinte recolte
veghezi mistuită subt vinete bolte?
De eşti a mea, păzindu-mi anul şi vatra,
n-aruncă nimenea după tine cu piatra?

de Lucian Blaga

Ziua de astăzi ar putea intra în cartea recordurilor pentru numărul de întrebări ce mi – au invadat mintea, întrebări care nu şi – au găsit în totalitate răspunsul. Am să le aştern aici, sunt sigură că vi le – aţi pus şi voi de multe ori…
DE CE ?
De ce ne naştem ?
De ce trăim ?
De ce iubim ?
De ce avem prieteni ?
De ce nu avem prieteni ?
De ce trădăm ?
De ce suntem laşi ?
De ce preţuim ceea ce nu mai avem ?
De ce suntem frustraţi ?
De ce ne preocupă viaţa altora?
De ce nu ne traim propria viată ?
De ce murim ?
DE CE ???
sursa foto:http://www.desktopwallpapers.ro

Anunțuri

80 responses

 1. Pier Luigi Zanata

  Welcome.My congratulations for your blog. Sorry I don’t understand your language. Is it Rumenian?I wish you all the best.Take careGreetings from Sardinia.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 4:55 pm

 2. Pier Luigi Zanata

  Welcome.My congratulations for your blog. I wish you all the best.Take careGreetings from Sardinia.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 5:03 pm

 3. raza de soare

  sunt intrebari retorice sau umila mea minte poate incerca sa raspunda???…indrazneala imi spune sa raspund si eu nu o pot contrazice…DE CE?…la intrebarea asta nici eu nu stiu ce sa raspund:D…ne nastem ca sa traim…traim ca sa iubim…iubim prietenii…ii avem fiindca avem nevoie de ei…nu ii avem fiindca ne e frica de nevoia care ne impinge spre prietenie…tradam ca sa nu fim noi tradati, incercam sa o luam inaintea lumii, fara succes insa…suntem lasi fiindca nu ne-am nascut perfecti…iar curajul se dobandeste prin tarie sufleteasca…nu pretuim ceea ce avem tocmai din motivul ca avem, dar intotdeauna ne dorim ce nu avem…in momentul in care nu mai avem intervine comparatia: cum era inainte sa pierdem!…frustrati? niciodata nu ne vom multumi cu ce detinem indiferent in ce consta aceasta, tindem spre mai mult…viata altora? unii isi inteleg imperfectiunile si cauta perfectiunea in imitatie…altii pur si simplu din curiozitate…sau viata lor e atat de lipsita de farmec incat il cauta in alta parte…din motivele enumerate mai sus nu ne traim propria viata…murim, fiindca avem nevoie de odihna…

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 5:24 pm

 4. Geanina Codita

  @raza de soare,o înlănţuire de răspunsuri care m-a pus pe gânduri serios. Frumoasă încheiere „unii isi inteleg imperfectiunile si cauta perfectiunea in imitatie…altii pur si simplu din curiozitate…sau viata lor e atat de lipsita de farmec incat il cauta in alta parte..” Felicitări, draga mea!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 5:34 pm

 5. Geanina Codita

  @Pier Luigi ZanataThanks for visiting, for comment. See you soon!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 5:39 pm

 6. Lisandru Cristian

  De ce? Cum să răspunzi la toate aceste întrebări? E atât de greu… Unii ar spune că trăim fiindcă trebuie, fiindcă ne-am născut fără să ne ceară nimeni părerea. Nu sunt de acord. Trăim ca să gustăm din deliciile unei vieţi care mai presară uneori şi prea mult piper peste „mâncăruri”. Iubim ca să ne fie sufletele liniştite, altfel am agoniza. De ce trădăm sau de ce suntem trădaţi? Aşa cum „uitarea este scrisă-n legile omeneşti”, aşa este şi cu trădarea… De oameni, de suflet, de ţară. Cea mai gravă dintre toate… O seară minunată îţi doresc, cu dor profund de viaţă şi de bucurie trăită din plin…

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 5:52 pm

 7. live~your~life

  Ne nastem pentru ca am fost creati cu un scop anume…traim pentru a duce la indeplinire acel scop…iubim pentru ca si Dumnezeu ne.a creat din iubire…avem prieteni pentru a putea depasi mai usor momentele grele…O saptamana plina de zambete si raze de soare!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:16 pm

 8. Valentina

  ai observat ca poti pune intrebarea „de ce?!” oricand, oriunde, oricum?! e atotprezenta… uhm a devenit un reflex chiar… si eu imi pun incredibil de des aceasta intrebare, dar oare vreau sa stiu cu adevarat de fiecare data raspunsul?! oare e bine sa stiu?! uhm… cred ca aceasta intrebare frustrant de simpla este de fapt dovada ca suntem oameni… ca gandim… ca suntem niste damnati ai firii intrucat ne complicam, filozofand viata… cred ca ar trebui sa traim iubindu’ne existenta si tot ceea ce implica ea, fara sa gandim prea mult… gandirea e ca un spin care intrat in venele vietii, ni se scurge fericirea, ni se scurg esentele si sunt infestate cu bacteriile indoielii, suferintii, egoismului, invidiei, rautatii… tu vrei sa stii raspunsul tuturor de ce’urilor?!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:21 pm

 9. upupa

  My congratulations for your blog. mi dispiace ….ma non conosco la lingua!!!!un car saluto

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:32 pm

 10. upupa

  My congratulations for your blog. mi dispiace .un car saluto

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:36 pm

 11. Alter ego

  Muchas gracias por animarme.Me cuesta mucho traducir su blog,pero vale la pena.Gracias.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:37 pm

 12. Cristina

  No entiendo el idioma, pero me encanta la música :)saludos!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:38 pm

 13. la signora in rosso

  Hello Geanina, un besos

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:41 pm

 14. Geanina Codita

  @Cristian Lisandru,cred cu tărie că trădarea este cea mai gravă dintre toate. Astăzi o simţim mai aproape ca ieri, parcă ne stă în ceafă gata să ne facă bucăţi.Mulţumesc de urări şi să ai o viaţă lipsită de trădări.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:41 pm

 15. Davide

  Ciao grazie per essere passata da me…Ciao ciao

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:43 pm

 16. Cristina

  me encanta la música :)saludos!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:45 pm

 17. Geanina Codita

  @live~your~life,Dumnezeu ne-a creat din iubire…ne iubeşte şi este alături de noi permanent. Mulţumesc de urări, iubirea să nu te părăsească iar prietenii să nu te trădeze. Pe curând!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 6:56 pm

 18. Geanina Codita

  @Valentina,un leac împotriva acestor bacterii nu ai?E tot o întrebare, dar ce să fac, astăzi a fost ziua lor. Îmbrăţişări!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:00 pm

 19. Geanina Codita

  @upupa,to come every time you feel the need, you’re welcome!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:03 pm

 20. Valentina

  leacul poate fi insusi raspunsul intrebarii care te’a intepat…caci el ti’e atat o raza vindecatoare, dar si un fulger nimicitor… trebuie doar sa stii cand sa’ti doresti un raspuns… imbratisari cu infuzie de zambete:)

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:04 pm

 21. Geanina Codita

  @Alter ego,a venir cada vez que sienta la necesidad.Gracias por sus comentarios y sugerencias!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:06 pm

 22. Geanina Codita

  @la signora in rosso, el cálido abrazo enviado a usted!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:08 pm

 23. Geanina Codita

  @Davide,buenos pensamientos hacia ti y todos tus amigos!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:10 pm

 24. Geanina Codita

  @Valentina,sper sa găsesc leacul despre care îmi scrii. Trimite-mi o reţetă şi promit că mâine să merg la farmacia vieţii să o procur.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:13 pm

 25. Geanina Codita

  @Cristina,La canción es fenomenal, para mí representa una cantidad de memoria.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:16 pm

 26. Valentina

  eu sunt propriul meu doctor si’mi prescriu propria reteta… tu esti propriul tau doctor… o sa afli reteta de’a lungul vietii, pt ca trebuie sa’ti afli singura mai intai diagnosticul…

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:20 pm

 27. Geanina Codita

  @Valentina,mâine am programare la medicul despre care vorbeşti, însă am o presimţire, este posibil să nu se fi inventat incă leacul pentru toate şi reţeta este posibil să fie incompletă pentru moment.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:27 pm

 28. antonietta

  amo Enya, l’adoro…benvenuta di nuovo!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:34 pm

 29. Valentina

  uhm… mda… se pare ca ai nevoie de un specialist… te astept pe la mine pe la cabinet pt o dezbatere si cu alti specialisti… trebuie sa existe o solutie… intotdeauna exista una… o sa te facem bine ai sa vezi… si’apoi chiar daca diagnosticul nu poate fi stabilit, o reteta sigura exista intodeauna….1. acele imbratisari cu infuzie de zambete2. ceaiuri fierbinti de iubire… cateva cesti pe zi3. bai cu bule de vise in fiecare seara4. mult somn piscat de o fericita nebunie…5. in caz de forta majora… o smulg eu din tine si o izbesc de toti peretii pana o sa’ti zica „iarta’ma” in genunchi si o sa’ti dea un buchet de flori:)… „nu o sa ma mai strecor ilegal prin fiinta ta…ma jur!”… si gata… problema rezolvata:D…

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:37 pm

 30. Geanina Codita

  e pare că am primit reţeta, din secunda aceasta am să o încerc. Am înţeles ca are termen nelimitat, cel puţin aşa scrie la valabilitate. Pupici dulci pe ochişori, minune de om.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:44 pm

 31. Valentina

  cand am citit „pupici dulci pe ochisori” m’am gandit instantaneu la Mos Ene care imi aduce somnul pe la gene… dar in varianta feminina… abia acum am realizat cat de busita si calcata de somn sunt… noapte buna si somn pufos de profund… pupici electrizati 😀

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 7:49 pm

 32. Dumitru Negoita

  De ce? … de ce? … de ce?. In toate, cate sunt,eu cred ca ne-am nascut, pentru a fi, mult mai normali decat am ajuns.Iar … paradoxul !?! uneori jinduim dupa ce nu avem si cand avem nu stim sa-l pretuim. Si … si … Felicitari! Si sa auzim numai de bine d. Geanina.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 8:00 pm

 33. Geanina Codita

  @Valentina,atât de pufos va fi somnul încât voi visa fericirea nebună de care îmi vorbeai în reţetă. Îmbrăţişări!

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 8:05 pm

 34. Geanina Codita

  @Dumitru Negoita,viaţa întreagă e un paradox, Maestre. Aşa spun oamenii, noi experimentăm şi când avem nevoie de aer proaspăt luăm reţeta Valentinei ca să mergem mai departe.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 8:09 pm

 35. Roberta Granada

  Oi , gosto muito do teu blog, eu tb tenho um blog sobre artesanato em geral e agora estou disponibilizando aos meus leitores download grátis de revistas, http://agulhaetricot.blogspot.com,visite-me,beijo.

  Apreciază

  Mai 13, 2009 la 11:45 pm

 36. Lalu

  Hola! queria agradecer tu visita, pero no sabia en que idioma dejar el comentario, hasta que vi que conoces el espanol, me gustaria tanto entender que cosas cuentas en tu blog…lastima que no tienes un traductor…Un beso y te deseo un buen dia!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 6:46 am

 37. ramai treaz

  geanina, cautand raspunsuri la intrebari se nasc alte intrebari. reciteste „eu nu strivesc corola de minuni a lumii” tot de blaga. poate vei gasi „raspunsul”.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 7:11 am

 38. Graziella e Imma Sotgiu

  grazie per il tuo passaggio, salutoni

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 7:38 am

 39. Jyhael

  Geanina dragă, eu sunt persoana care constată Alma şi de căutare a spaţiului de exprimare în scris, în sensul cuvântului … Literele şi forme trebuie să fie o consecinţă logică în verb, şi acest lucru fiind o reflecţie a cuvântului, cuvântul meu este un verb şi, ca atare, a finalizat un conţinut şi un sens de propriile sale … My Principala provocare este de a transmite … Nu-mi căuta mai mult decât de toleranţă şi înţelegere prin imagine, încercarea de a picta un tablou de expresivitate în textul în întregime, în căutare de perfect floare sau de un sentiment ca in interiorul sufletul trebuie să provină de … Cred că viaţa este un fond cu un clar urmare, constantă senzaţie de trai pe care le va pune la dispozitie cu lumină de soare şi adevărul de Acest lucru ne permite să trăiască … Vă mulţumesc pentru cuvintele tale întotdeauna şi dvs. timp, prieten drag …

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 9:15 am

 40. Artemisia

  voy a tener que traducir todo tu blog .).. pero lo hare, gracias pos visitarme, ve cuando gustes salu2..

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 10:12 am

 41. Carla Roberta

  Obrigada pela visita, e pelas palavras carinhosas, seu espaço es mui belo..Besos……Volte sempre!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 11:32 am

 42. Lu Gradice

  Oi colega, venho agradecer a visita e conhecer o cantinho , pois não entendi muito porque não tem tradutor , uma otima semana bjs . LU

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 11:41 am

 43. Pupottina

  happy weekend

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 12:05 pm

 44. Midori Crochet

  Thank you, Geanina! Your visit to my blog make me so so happy! ThanksMidori=^.^=

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 12:16 pm

 45. Guernica

  Hi! Thanks for your visit to my blog!You’re welcome!!!I’m sorry the translations are very riductive, but I hope you can understand what I meen with my words!Your blog is really beautiful!I’ll come back soon.kisses

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:00 pm

 46. Geanina Codita

  @Roberta Granadaobrigado pela visita e revista.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:31 pm

 47. Maria Cusca

  Olá, obrigada pela visita e pelo comentário.Volte sempre.Jinhos e continuação de boa semana

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:31 pm

 48. Nice

  Muy agradecido por su cariño. Regreso en cualquier momento, siempre será bienvenida. Saludos desde Brasil. Gde abraço.Nice

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:32 pm

 49. Geanina Codita

  @ramai treaz,şi tot ce-i neînţelesse schimbă-n neînţelesuri şi mai marisub ochii mei-căci eu iubescşi flori şi ochi şi buze şi morminte.ne învârtim în cerc.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:35 pm

 50. Geanina Codita

  @Graziella e Imma Sotgiu ,abarcar muchos de Olteniţa. Espere más noticias pronto!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:39 pm

 51. Geanina Codita

  @Jyhael, sus visitas Estoy feliz. Encontrado un blog los artículos que nos han deleitado a los ojos y los mensajes pueden ser muy profundos.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:50 pm

 52. Geanina Codita

  @Paul,e posibil să fim neputinciosi în faţa unor astfel de întrebări care se pare că au devenit enigme pentru foarte mulţi, însă trebuie să dezlegăm cât mai multe mistere pentru ca viaţa noastra să nu devină monotonă. Pe curând!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:57 pm

 53. Chiara

  ciao!!!!!grazie mille per la tua visita!!!bellissimo il tuo blog!!!a presto!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 1:58 pm

 54. Geanina Codita

  @Artemisia,Estoy muy emocionado porque sé que mis lectores trintre. Espero que no porque esta última visita hemos pasado por muchos. Gracias.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:00 pm

 55. Geanina Codita

  @Carla Roberta,Estou animado, porque eu sei dos meus leitores trintre .. Obrigado.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:03 pm

 56. Geanina Codita

  @Pupottina,I am excited because you are among my readers .. Thanks.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:04 pm

 57. Geanina Codita

  @Midori Crochet,Thank you visiting.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:05 pm

 58. Geanina Codita

  @Guernica,Your words they came to the soul. Thanks!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:09 pm

 59. Geanina Codita

  @Maria Cusca,Suas palavras vieram para a alma. Obrigado!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:11 pm

 60. Geanina Codita

  @Nice,Para enviar-lhe apenas bons pensamentos.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:13 pm

 61. Geanina Codita

  @Chiara,Quero olhar para você não dito, espero que não o último.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:22 pm

 62. gabi

  Geanina,daca nu ar mai exista „de ce”-uri, oare cum ar fi viata noastra ? Un singur „de ce” inseamna enorm pentru mintea umana care va cauta imdediat solutia si adevarul care sa se raporteze la realitatea celui care priveste si intreaba…Deci, dupa mine, toata viata este dominata de aceste „de ce”-uri care pana la urma ne ajuta sa evoluam.Te imbratisez, draga mea !

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 2:52 pm

 63. Geanina Codita

  @gabi,ne ajuta sa evoluăm, să reuşim să devenim altceva decât înainte de a ne pune întrebarea. Un altceva mai bun , mai optimist, mai dornic de a trăi viaţa, fiecare secundă să fie preţuită la justa valoare. Îmbrăţişări răcoroase pentru zilele caniculare. Pe curând, dragă prietenă!

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 3:01 pm

 64. Chica Pequena

  Obrigada pela visita. Beijos. Claudia.

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 4:42 pm

 65. Caterina

  cCiao Geanina,grazie per la tua visita. É molto bello il tuo blog. Complimenti. Cerco di tradurlo con l’aiuto di google translator. Bacini:Kati

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 4:50 pm

 66. Caterina

  Carissima Geanina,Grazie per la tua visita. É bellissimo il tuo blog, complimenti. Cerco di capirti con google translator.Bacini:Kati

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 4:53 pm

 67. Silvia...

  Grazie per essere venuta nel mio blog ! Sei molto gentile…non so leggere il rumeno, ma amo la musica che sento qui da te ! Grazie ancora !

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 6:20 pm

 68. Silvia...

  ..PERCHE’ viviamo per non essere soli, perchè viviamo per l’amore, perchè solo l’amore ha senso e ogni passo che facciamo per amare è un passo per essere ETERNIBACI

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 6:25 pm

 69. lenny

  Molte sono le emozioni che trasmette il tuo blogCiao

  Apreciază

  Mai 14, 2009 la 8:52 pm

 70. Pelos caminhos da vida.

  Somos „passageiros” de um lindo raio de luz que nos conduzem a eternidade.Conseguir perceber, sentir e tocar este raio de luz dourado é como manter uma comunicação permanente com os nossos anjos.Os anjos são nossos protetores e nossos guias verdadeiros, que nos conduzem de uma forma iluminada ao entendimento, a compreensão e ao amor.E nos incentivam principalmente a construção de uma vida em plena harmonia com o universo.Portanto, olhe para o céu hoje, deixe que seu coração seja banhado por este „oceano de luz” que irá transformar sua vida.Deixe que ele ilumine sua vida com os raios da „FELICIDADE”!!!beijooo.

  Apreciază

  Mai 15, 2009 la 12:31 pm

 71. Pimpinella

  Geanina Bună ziua, Vă mulţumim pentru a fi adoptat de către blog-ul meu. Salutări de la Italia.Pimpinellatracceindelebili.blogspot.com

  Apreciază

  Mai 15, 2009 la 12:51 pm

 72. O Profeta

  Um Violoncelo reage ao toqueVibram as cordas, solta-se a melodiaDas mãos escultoras das notasSaem afagos de sonora magiaUma alma reage aos acordesUm coração bate ao compassoUma voz entoa dolentementeUm corpo deseja o abraçoUm feliz fim de semanaDoce beijo

  Apreciază

  Mai 15, 2009 la 4:21 pm

 73. marina

  Ciao Geanina,peccato che non capisco, ma l’immagine è molto suggestiva e stimola paesaggi interiori…

  Apreciază

  Mai 15, 2009 la 9:15 pm

 74. Drikka Croche

  Olá Geanina tudo bem, espero que sim, vim conhecer seu blog e dizer que fiquei muito feliz de vela vc por la, obrigado pelo carinho, e muito bom conhecer amigas, agora sou mais uma de suas seguidoras, para sempre estar por dentro das novidades, seu bolg e muito lindo, parabéns, um ótimo final de semana,Beijocas!!!!

  Apreciază

  Mai 15, 2009 la 9:39 pm

 75. Márcia

  Lindo!!!Beijos pra você do Brasil!!Márcia

  Apreciază

  Mai 16, 2009 la 2:04 am

 76. Vasile Andreica

  Asta-i marea problema a omului, mereu se-ntreaba de ce… orice.

  Apreciază

  Mai 19, 2009 la 11:09 am

 77. Geanina Codita

  @Vasile Andreica,marea dilemă a omului a fost, este şi va rămâne această întrebare.Bine ai venit!

  Apreciază

  Mai 19, 2009 la 6:39 pm

 78. Geanina Codita

  @Chica Pequena ,Obrigado por visitar constante. É um grande prazer ler o que você escreve. Dia maravilhoso!

  Apreciază

  Mai 19, 2009 la 6:43 pm

 79. Ne nastem pentru a da viata,
  Iubim pentru-a zambi,
  Suferim pentru-o speranta,
  Avem amici pentru-a trai,
  Cercetam pentru-a fi mai buni,
  Singuri meditam intens,
  Nu pretuim…decat minciuni…
  Murim? oare in Univers
  Chiar nu lasam nimic in urma?
  Lasam iubirea de frumos
  Chiar daca viata ni se curma
  Doar trupul ne ramane jos
  Sufletul nostru printre stele
  Va prinde aripi luminoase.

  Citindu-ti randurile tale
  Zilele-mi vor fi mai frumoase

  Apreciază

  Aprilie 27, 2010 la 10:38 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s