PA – 82 de cuvinte – “Pasiuni cu… frişcă…”

O sorbea zilnic din priviri şi nu uita niciodată să-i spună :”Bună dimineaţa, misterioaso!”
Astăzi, ca niciodată, nu dorea decât să o atingă şi să scrie cu frişcă pe ea pentru a-i descoperi tainele.
Mătăsoasă, cu parfumul inconfundabil, îl îmbia, îl ademenea, îl înnebunea…
O simţea…era fierbinte, ca de fiecare dată îi plăcea s-o savureze, îi dădea senzaţii ce-i tulburau gândurile.
Conservator din fire, astăzi s-a lăsat abandonat în vâltoarea pasiunii, nici nu-şi dăduse seama când rămăsese în ceaşcă… doar zaţul…

Sursa foto – http://images.google.ro

Reclame

55 responses

 1. ARIPI DE FLUTURE

  misterioasa si povestea, ma gandeam la o prajitura:)

  Apreciază

  iulie 13, 2009 la 10:04 pm

 2. Geanina Codita

  ARIPI DE FLUTURE ,bine ai revenit,draga mea!Nicidecum, prăjitură…O CAFEA…de zile mari, deşi eu nu beau cafea…Mulţumesc de vizită şi îţi urez să ai o noapte…misterioasă…

  Apreciază

  iulie 13, 2009 la 10:06 pm

 3. Geanina Codita

  Mă tot întrebam pe unde eşti plecată.Am văzut că nu ai mai postat nimic din 30 iunie 2009.Îmbrăţişări!

  Apreciază

  iulie 13, 2009 la 10:08 pm

 4. silvo

  Buena noche, ¿expresa con crema los sentimientos?, buena noche Geanina

  Apreciază

  iulie 13, 2009 la 10:16 pm

 5. Geanina Codita

  silvo , buenas tardes!Café con crema y muchos sentimientos, lo que es.Un sueño la noche, querido amigo!

  Apreciază

  iulie 13, 2009 la 10:19 pm

 6. Neliniştitu'

  Ce pasiuni poa' să trezească o cafea. :)Cred că o femeie trezeşte ceva mai multă pasiune. :))

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 4:27 am

 7. ajnanina

  buna dimineata, Geanina, sa-ti fie dulce pasiunea zilnica!sa te imbete de aroma si sa te incante de dulceata…

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 4:52 am

 8. starsgates

  Frumos PA, închinat… cafelei.:) Ohoho, nu ştii ce pierzi dacă nu bei cafea.:)

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:09 am

 9. tartoras

  Senzuala povestea…frumos tare!Cand ai amintit de frisca, gandul meu de "tartoras" fugise la capsuni!!!Uffff!Zi frumoasa, Geanina!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:22 am

 10. Lisandru Cristian

  Excelent PA. Aş spune – atât cât mă pricep eu în momentul de faţă în acest "domeniu" al scrierilor arhiscurte – că textul are toate ingredientele necesare… Finalul, atât de important în cazul unui PA, vine şi-ţi desenează un mare zâmbet pe chip… O zi minunată îţi doresc, Geanina…

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:16 am

 11. mmary

  SA o luam metodic…prima reactie cand am vazut fotografia:))) ras in hohote…dupa ce am inceput sa citesc textul :))) s-a preschimbat in 🙂 zambet misteriosapoi in zambet suav imbratisat de vise romanticeiar la sfarsit ,din nou in :))) HO-HO-TEeee Felicitari GEANINAAAAAAA !!!!!buna dimineataAAAAA !!!!eu ma gandeam ca savureaza o femeie…:)

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:18 am

 12. Mariana

  După zâmbet urmează…lacrimi…Geanina, te aştept cu drag pe tine şi pe cititorii tăi cu un răspuns la o nouă provocare pe Psalmdedor la întrebarea ,,Ce sunt lacrimile? ( Care este rostul lor? ) aici. Îţi doresc doar lacrimi de fericire! 🙂

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:27 am

 13. Geanina Codita

  Neliniştitu' ,nu ştiu exact ce pasiuni poate trezi o cafea fiindcă…nu beau, însă, am încercat să redau cât m-am priceput din misterul pe care acesta îl transmite de mule ori în cazul consumatorilor de cafea.Am studiat puţin fenomenul…O zi frumoasă şi…misterioasă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:28 am

 14. Geanina Codita

  ajnanina ,bună dimineaţaaaaaa, draga mea dragă!Ce zici, pasiuni, cafele?Sper că ai pătruns în lumea plină de mister şi tare curioasă sunt să aflu la ce te-ai gândit când ai citit primele rânduri.O zi de mare minune să ai , draga mea dragă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:31 am

 15. INCERTITUDINI

  Da, Geanina, marala ar fi" vrabia malai viseaza!O zi in culori frantizesti!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:33 am

 16. Geanina Codita

  starsgates ,e posibil să ai dreptate, însă povestea are rădăcini adânci în copilărie, când minunata mea mamă punea cafeaua în zona unde era şi vesela.Când deschideam dulăpiorul să-mi iau o farfurie, mă izbea mirosul puternic al cafelei…Cam asta este istoria refuzului de a savura cafea…Îmbrăţişări!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:34 am

 17. ajnanina

  primele randuri?tarziu deja, vazusem poza…si primele ganduri au fost la prietena noastra comuna, cafeaua cu frisca… 🙂 generatoare de pasiuni…cand vii data viitoare mergem la o cafenea unde cafelele se servesc in cesti cat canile de supa… Mikka m-a dus… sa vezi dupa aia inspiratii nocturne :))

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:45 am

 18. Mikka

  Ayyy-Ayyy, queriiidaaaa! Café con mucho pasión!M-ai atins in marea mea sensibilitate. Stii deci de ce imi place atat de mult cafeaua, si nu oricare, ci aceea cu muuuulta frisca si cu minunata, superba, sublima si "moderat" afrodisiaca scortisoara. (Da' eu pun mai multa… )Super faina lucratura, cu finalul gustat pana la zat!Merita o cafea de aia uriasa, in castron de supa, de care o sa bem la Costa Cafe, nou deschis langa biroul nostru…Stiu ca nu bei cafea, da o sa te hranesc cu parfumul uneia si o sa o beau si pe a ta, servindu-te cu un ceai perfect!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:46 am

 19. Geanina Codita

  tartoras ,bine ai revenit, draga mea prietenă!Frumoase gânduri şi senzaţii te-au mai încercat.Mulţumesc de vizite şi comentarii, le asez la loc de cinste în sufletul meu.Îmbrăţişări peste normă, draga mea dragă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:47 am

 20. Geanina Codita

  Cristian,dacă ingredientele sunt bine alese, atunci poţi să o savurezi zilnic…în stil de PA…Mulţumesc de comentariu, care mă onorează venind din partea unui pasionat de scrieri de PA-uri, implicit al unui cunoscător.Un zâmbet pe buze este binevenit întotdeauna.O zi plină de mister şi frumuseţe îţi doresc!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:52 am

 21. Geanina Codita

  mmary,draga mea dragă, asta am dorit să transmit pentru prima fază.Tare aş fi vrut să fiu lăngă fiecare în parte pentru a vedea mimica feţei de la început şi până la final…O cafea cu aromă de femeie…nu sună rău deloc…Pupici geaninoşi şi zile pline de mister!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:54 am

 22. Geanina Codita

  Paul ,aşa cum spuneam cititorilor mei dragi , nu este vorba decât despre o simplă cafea de dimineaţă pe care consumatorul o savurează …intens.O zi frumoasă, Paul!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:57 am

 23. Geanina Codita

  Mariana ,cu mare drag vin de fiecare dată.Zile senine, fără lacrimi , te rog, pot fi numai de bucurie.Îmbrăţişări, draga mea!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:58 am

 24. Geanina Codita

  INCERTITUDINI ,draga mea, bine ai revenit"Fiecare visează la ce poate, unii la…alţi la fuste şi la lungimea lor…Te îmbrăţişez cu drag!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:59 am

 25. Geanina Codita

  ajnanina ,ceşti de dimensiuni impresionanteeeee…..pentru cafea??!!!Mergem!!!!!!Pentru mine doar ceai, însă mă încântă ideea de a vedea decorul în care se bea o astfel de cafea.Te prinseşi de la bun început cum stau lucrurile…Pupici geaninoşi peste normă!!!!!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:03 am

 26. Geanina Codita

  Paul ,regrete eterne!!!!!Zaţul ne poate ajuta să găsim drumurile …vieţii…dacă le mai căutăm încă…Nu este şi cazul tău…mă gândesc…Tu ai un drum bine definit de mulţi ani şi acest lucru nu poate decât să ne bucure.O zi frumosă, pe un drum parcurs frumos şi demn, aşa cum faci tu de foarte mulţi ani şi pentru care eu te felicit!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:09 am

 27. Geanina Codita

  Mikka,amigaaaaaaaaaaaaaa, bienvenida a café!!!!!Aroma asta se pare că ţi-a plăcut de minune…O invitaţie la o cafea de zile mari pentru una persona, Geanina!!!!!Mai mult decât onorantă o astfel de invitaţie pe care mi-a lansat.o şi Zâna Poveştilor, Anjanina.Nu se face chef fără mine, vreau să se noteze şi să se ştie…Cât de curând vom gusta din toate minunăţiile, voi savura cu privirea cafeaua misterioasă de care vorbiţi şi îmi voi mângâia simţurile cu ceaiul unic, de la tine, draga mea.Îmbrăţişări peste normă, draga mea dragă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:15 am

 28. Lisandru Cristian

  Asemenea şi ţie, trebuie să repet că aştept de fiecare dată cu mare curiozitate PA-urile tale… Călin a reuşit să ne "curupă" plăcut din acest punct de vedere…

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:38 am

 29. anonimul pamantean

  Bun gasit, parfum de poezie!Ma iarta ca nu am mai trecut prin casuta ta, insa fost-am dus departe de lumea zbuciumata.M-am intors cu miros de fan proaspat cosit, cu floricele de prins in par si o ulcica de lapte proaspat de la Vivi (cea care ne-a hranit in fiecare dimineata).iti doresc sa ai o zi pliiiina de bucurii.Spiridusii nu uita!Imbratisari si pupici retroactivi.:)

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:51 am

 30. Geanina Codita

  anonimul pamantean ,bine ai revenit, prieten drag!Eu am crezut că m-ai cam uitat, sinceră să fiu…Iar tu mi-ai adus aromă de fân cosit, pe care,îţi spun între patru ochi, o adoooorrrrrr.FLori de prins în păr…ooo, tare interesant, ploaia mai face asta cu mine…Iar de la VIVI un alt dar minunat.EIIIII, ce să mai zic , pentru spiriduşi, cu mare drag, îmbrăţişări peste normă şi se pare că aceştia doresc insistent şi pupici geaninoşi.Bineeeee, s-a făcut, îi trimit acum, cu mare drag.Să ai o zi aşa cum îţi doreşti, prieten drag!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:57 am

 31. angela

  cafeaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dare o femeie cu mister in ochi, asa cum zatul povesteste istoria unui om. ai reusit sa surprinzi aici conotatii frumoase Geanina.felicitari 🙂

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:17 am

 32. Geanina Codita

  angela ,da, draga mea, aşa este!!!!Mulţumesc pentru cuvintele frumoase pe care le laşi de fiecare dată pe blogul meu.Îmbrăţişări peste normă pentru o prietenă dragă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:20 am

 33. Leo

  Cat erotism in sorbirea matinala a cafelei… Sa scrie cu frisca e ea ? Nebunaticul !

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:33 am

 34. Geanina Codita

  Leo,mă bucură revenirea ta.DAAAAAAAAAA, să scrie cu frişcă, îţi dai seama ce scriere de zile mari!"Citirea" va fi spectaculoasă.Îmbrăţişări peste normă, draga mea!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:36 am

 35. ivanuska

  Mai bine! Un cafegiu nu-şi compromite cafeaua cu frişcă, lapte, zahăr brun ori cine mai ştie ce. Poate doar aşa… ca exerciţiu literar.

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:37 am

 36. Geanina Codita

  ivanuska,nu ştiu cum faci, dar de fiecare dată mă faci să zâmbesc.De atâta râs era să dau clik pe RESPINGERE COMENTARIU.Atunci chiar reuşeam să compromit totul.O zi frumoasă şi cafea precum doreşte sufletul tău!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:41 am

 37. Geanina Codita

  Cristian ,îţi mulţumesc pentru gândurile bune şi nu în ultimul rând lui Călin care fără să vrea ne-a "curupt"al naibii de bine, interesant şi incitant.Gândurile mele frumoase către un prieten drag!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 9:50 am

 38. bl000g

  Frumos ca intotdeauna. Stiu ca ma repet dar n-am ce face…

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 10:03 am

 39. Geanina Codita

  bl000g ,mulţumesc, dar şi la tine se visezăăăăăă, ceva de speriat…Vise şi cafele din cele mai misterioase îţi doresc, nu numai pentru astăzi, ci…forever…

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 10:07 am

 40. carlota.

  Hola , vengo a devolverte la visita , me gustó tú blog .Saludos.

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 10:31 am

 41. Geanina Codita

  carlota, la bienvenida, querida.Hoy aquí de tomar café con crema.Por favor, acepte a unirse a nosotros, nos encantaría.

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 10:46 am

 42. boss

  Sa intoarcem ceasca ? Nu cred…Tot cu zatul am ramas si eu in minte.Ce nu stiu, este oare o cafea cu parfum de femeie… sau o femeie cu suflet de cafea ?Ma-nclin!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 10:56 am

 43. Geanina Codita

  boss ,"o cafea cu parfum de femeie… sau o femeie cu suflet de cafea ?"Ai formulat atât de frumos încât sunt tentată să aleg ambele variante.Mulţumesc pentru comentariu, ai reuşit să surprinzi ideea într-un mod cât mai interesant.Îţi ofer o cafea cu parfum de care doreşti, alegerea îţi aparţine.Alături de cafea, să ai şi o zi precum frumuseţea gândurilor tale, Cătălin!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 11:02 am

 44. elena marin-alexe

  Frumos ai detaliat 'taina cafelei'dar si a dragostei….Te invit la o cafea sub visin! Soare si bucurie sa-ti dea Dumnezeu!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 1:08 pm

 45. Geanina Codita

  elena marin-alexe ,draga mea dragă, mulţumesc din tot sufletul pentru invitaţie.Eu mai vin şi neinvitată, fie că este dimineaţă fie că este noapte, indiferent de momentul zilei, dau buzna în casele virtuale pentru a mă bucura de frumuseţea gândurilor voastre.Deja sunt sub vişin şi este tare bine,mulţumesc, o să iau şi un ceai, ca totul să fie perfect.Îmbrăţişări peste normă, draga mea dragă!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 2:38 pm

 46. Mihaela Chelaru

  fantastic cum reusesti sa te joci cu aceste cuvinte 🙂

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:15 pm

 47. Geanina Codita

  Mihaela Chelaru ,poate că nu îmi iese de fiecare dată, dar mă străduiesc să vă transmit cu toată dragostea cele mai bune gânduri, încerc să vă aduc zâmbetul pe buze.Mulţumesc pentru gândurile tale.Să ai o seară precum frişca desenată pe … cafea!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:20 pm

 48. Ana-Maria

  Mdap…de acord cu tine:cafeaua este misterioasa si poate dezvolta o imaginatieeeee…iuiii!:-DCat despre zat,acolo e o adevarata zona crepusculara….Am fost cafegioaica inraita,insa o data cu renuntarea la tigara,am renuntat si la cafea….acum beau rar,foarte rar,insa are alt gust,mult mai bun si mai….adanc!:-D

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:46 pm

 49. Geanina Codita

  Ana-Maria ,bine ai venit, dragă prietenă!Nici eu nu consum cafea, nu îmi place.Mi-a plăcut însă cum ai denumit zaţul"zona crepusculară", minunat.Atunci dacă nu îţi place cafeaua îţi pregătesc frişcă alături de căpşunici, câte doreşti.Pupici geaninoşi trimit către tine la drum de seară!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 5:49 pm

 50. inka

  Mi-e pofta de-o cafea :do zi buna iti doresc!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 6:45 pm

 51. Ioana(DarkDrama)

  mi-a placut la nebunie titlul si textul a fost usor dulce…seara linistita sa ai!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:05 pm

 52. Geanina Codita

  inka ,cu mare drag te invit la o cafea…misterioasă…O seară frumoasă şi ţie , draga mea!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:22 pm

 53. Geanina Codita

  Ioana(DarkDrama),mă bucur să aflu că te-a îndulcit textul cu frişcă desenată în formă de iubire.Mulţumesc de vizită şi câţiva pupici geaninoşi au scăpat către tine.

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 7:39 pm

 54. Mugur

  Geanina, minunat PA-ul!!! De-abia la final mi-am dat seama ca era vorba de cafea :))O noapte minunata iti doresc!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:07 pm

 55. Geanina Codita

  Mugur ,după o săptămână de absenţă, te cred şi eu…Sper că ţi-a fost bine acolo…Mulţumesc de urări, Mugur!Seara acesta să-ţi fie plină de iubire şi arome!

  Apreciază

  iulie 14, 2009 la 8:11 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s