PA – 82 de cuvinte – “Toţi o doreau…”

Coadă. Se îmbulzeau toţi. Toţi o doreau, dar nu ştiau cum să o obţină. A fost suficient zvonul că se găseşte la magazin. Se vindea cu viteza luminii. Toţi erau fericiţi că apucaseră o cutie plină. A cumpărat şi el una. Doar ce se îndrăgostise şi dorea să prelungească starea de beatitudine. A ajuns acasă şi a desfăcut conţinutul cu mari emoţii.

Un singur bilet:

”Iubirea nu se cumpără şi nici nu se vinde nicicând, niciunde.Caută iubirea cu inima, nu cu portofelul”.

Sursa foto – http://images.google.ro/images

Reclame

34 responses

 1. boss

  zvonuri…Frumos spus!

  Apreciază

  iulie 19, 2009 la 9:13 pm

 2. Geanina Codita

  boss,oamenii încă mai cred în zvonuri şi vânzarea aurului pe bani puţini la colţ de stradă.Unii cred că pot cumpăra orice cu bani…O seară de minune să ai!

  Apreciază

  iulie 19, 2009 la 9:17 pm

 3. Mikka

  Nu poti cauta Iubirea. Te cauta ea… Întotdeauna loveste cu iubire, prin inima… Incepi sa simti. O simtim o vreme, apoi iar nu o mai simtim, credem ca a plecat… Vine cu alt chip…Cei care incep a o sti, invata sa se bucure de simtire, atat cat sta… Nimic nu sta… Doar noi stam o vreme, o trecere, si respiram in Iubire… Cum sa O cuprinzi in ceva? In Ea se misca lumile… Iarta-mi intrarea cu tot corul dupa mine… Am o zi de cantec…Frumoasa povestioara -PA-ul vad ca-ti prieste.Sa adormi ”intoxicata de Iubire”, cum spune Rumi…

  Apreciază

  iulie 19, 2009 la 10:00 pm

 4. Geanina Codita

  Mikka ,intoxicată de iubire, draga mea dragă1Asta chiar că este o urare de zile mari.Onorată de comentariu, mulţumiri trimit către autoare.Îmi priesc PA-urile? asta iar mă onorează, draga mea.O săptămână plină de iubire, draga mea dragă şi mulţi pupici geaninoşi!

  Apreciază

  iulie 19, 2009 la 10:59 pm

 5. bl000g

  Frumos si pentru unii dureros in acelasi timp probabil…Ofera iubire si vei primi tot iubire, as mai zice eu. Chiar daca nu din prima incercare. Si poate nici din a doua. Dar cu totii suntem datori sa iubim…

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 12:40 am

 6. mmary

  ”Iubirea nu se cumpără şi nici nu se vinde nicicând, niciunde.Caută iubirea cu inima, nu cu portofelul”.eu sunt curioasa daca dupa ce a citit acest bilet,a mai depus efortul de a cauta iubirea si cu inima…a cautat-o,sau era prea obosit dupa atata stat la coada?buna dimineataaaa !!!!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 4:13 am

 7. ajnanina

  da, toti o doreau, toti o dorim.si cei care au iluzia ca pot cumpara, si ceilalti au nevoie de semne si ancore care sa le aduca aminte de ea in ziele noroase.nu poti cumpara dragoste, dar ii cumperi povestea vesela sau trista, scrisa de cel care a trait-o.cumperi panglica rosie, inimioara de plus, sticla in fundul careia speri sa ii gasesti amintirea, o coarda de la chiatara stransa candva in brate, textul cantecului tasnit de pe buzele ei in momentele de extaz.si le ascunzi bine, si mai iei cate o gura di ncand in cand… pana in momentul in care le atunci pe toate si te arunci si pe tine… cu capul inainte… in bratele ei.o zi minunata…

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 4:49 am

 8. starsgates

  Un zvon, ,,iubirea nu ţine de portofel, ci de …chimie,,.:)

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 4:54 am

 9. ivanuska

  Sper că se dădea doar câte o cutie de persoană, ca să ajungă la toţi!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 5:43 am

 10. Mariana

  Geanina, ce îmi place la textele tale 82 PA este că au final imprevizibil…Acum, ceea ce prevăd eu e că finalul e imprevizibil :)) Şi abia aştept să citesc până la capăt…M-am referit la tehnică până acum. Despre mesaj pot să spun că e atât, atât de verificat în practică. Cine a încercat să cumpere iubirea, ,,l-a costat scump" :)Felicitări, dragă Geanina!Te îmbrăţişez cu dor!O zi cu iubire odihnitoare!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 5:44 am

 11. anonimul pamantean

  Bun gasit!Mare adevar ai scris!Sa ai o saptamana plina de frumusete si fericire!O imbratisare maaaare, mare si o floare-margaritar!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 6:39 am

 12. orianda

  lumea-i facuta sa vorbeasca, asa incat zvonuri vor circula pe traseul nostru planetar atata timp cat va exista lumea!Noi?! Ne bucuram sau nu de ele!Eu una ma bucur nespus ca umbla zvonnul cum ca iubirea e reala, ca exista!!!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:20 am

 13. Geanina Codita

  bl000g,sper "audă" mesajul tău şi craii de "cluburi" şi domnişoarele care viseaază"frumos" la "poveşti"nemiritoare"O zi de mare frumuseţe să ai , prieten drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:23 am

 14. Geanina Codita

  mmary ,bună dimineaţaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!Draga mea dragă, unii obosesc înainte de a începe căutarea, aşa că, dacă acest personaj prefera să o cumpere, şansele de a o căuta sunt…foarte mici…dar …nu se şrie niciodată…Să ai o zi plină de iubire, draga mea dragă!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:26 am

 15. silvo

  El amor se da, solamente hay que saber quien se lo merece, que no es poco, un abrazo Geanina y buen día

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:37 am

 16. Mugur

  E foarte bine ca putem gasi Iubirea cu inima. Daca doar portofelul era de ajuns, cred ca am fi fost "obezi" de la prea multa Iubire 'consumata' in exces.Din fericire, inima este o busola minunata care ne ajuta sa gasim calea.O saptamana minunata, plina de zambete si imbratisari!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:42 am

 17. Lisandru Cristian

  Cât de adevărat… Frumos PA, unul care mi-a plăcut în mod deosebit… Un început de săptămână cât mai bun îţi doresc, Geanina…

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 7:51 am

 18. Geanina Codita

  ajnanina ,"si le ascunzi bine, si mai iei cate o gura di ncand in cand… pana in momentul in care le atunci pe toate si te arunci si pe tine… cu capul inainte… in bratele ei."Cam aşa stau lucrurile , draga mea dragă.Şi ca să glumesc puţin…dacă aruncarea este "reuşită" atunci să vezi iubire cu năbădăi!!!!!!!!! Te îmbrăţişez cu mare , mare drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:27 am

 19. Geanina Codita

  starsgates ,chimia…ah, chimia…nu mi-a plăcut în mod special la şcoală…dar în viaţă este…divinăăăă, dacă o întâlneşti…Îmbrăţişări!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:29 am

 20. Geanina Codita

  ivanuska,îţi spun un secret…am cerut insistent să se producă astfel de cutii, îmi doresc ca oamenii să nu se mai gândească la bani atunci când este vorba despre iubire.O zi frumoasă, prieten drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:45 am

 21. Geanina Codita

  Mariana,draga mea, aseară eram într-un supermarket şi în urma reacţiilor unor clienţi mi-a venit acestă idee.Finalul va fi întotdeauna imprevizibil în aceste PA-uri, acesta-i farmecul, nu-i aşa?Mulţumesc pentru comentariu şi trimit către tine încărcătură serioasă de pupici geaninoşi!!!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:51 am

 22. Geanina Codita

  anonimul pamantean ,bine ai revenit, prieten drag.Mă bucur să aflu că ai aceleaşi gânduri referitor la acestă situaţie.Unii cred că a iubi este o joacă, o jucărie pe care o cumperi oricând şi oricum, dacă asta se întâmplă pe momente , concluzi a va fi tristă, fiindcă jucăria se va strica cu siguranţă, iar reparată nu va mai fi nicicând ca la început.Aşa este în viaţă, aşa este în iubire…Mulţumesc pentru îmbrăţişare şi pentru floare, ador că de fiecare dată îmi oferi flori, este gestul cel mai frumos pe care un bărbat îl poate face.Pupici geaninoşi trimit către tine, prieten drag

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:56 am

 23. Geanina Codita

  orianda ,iubirea este cât se poate de reală, draga mea.Nu trebuie decât să deschidem ochii şi să trăim, să căutăm întotdeauna lucrurile care ne fac vii, asta este cel mai important.Te îmbrăţişez cu mult drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 8:58 am

 24. Geanina Codita

  silvo ,y hoy estamos aquí, y esto sólo puede llegar a disfrutar.Gracias por leer todo lo que escribo, y yo hacer lo mismo con sus libros, que son muy diversas e interesantes.Una hermosa semana, querido amigo!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:05 am

 25. Geanina Codita

  Mugur,mi-a plăcut tare mult "obezitatea" comentariului, numai tu puteai să "produci" un astfel de comentariu, deformaţie profesională…ha,ha,ha…Te îmbrăţişez şi trimit o mare de zâmbete către un prieten drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:08 am

 26. Geanina Codita

  Cristian,"în mod deosebit", înseamnă că trebuie continuată seria PA-urilor, altfel risc să îmi pierd cititorii fideli.Să ai o săptămână în care soarele să strălucească cu intensitate în sufletul tău.Şi porţia de pupici geaninoşi alături de toate gândurile mele frumoase , către un prieten drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:12 am

 27. Ale

  Unii oameni vor iubire cu orice pret, indiferent care e acela.

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:32 am

 28. Geanina Codita

  Ale ,bine ai revenit, draga mea!Toţi ne dorim iubire, dar eu nu aş risca să o cumpăr, finalul va fi dezastruos…Te îmbrăţişez cu mare drag!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:33 am

 29. Lisandru Cristian

  Da, seria PA-urilor trebuie continuată… Să nu cumva să o stopezi, dacă mi se permite să spun asta… O zi bună de tot şi mulţi pupici!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:39 am

 30. Geanina Codita

  Cristian ,se pare că voi avea probleme serioase cu mentorul în caz de abandon.Mulţumesc pentru încredere, Maestre!Îmbrăţişări peste normă!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 9:55 am

 31. Geocer

  Eu cred ca asta-i o intamplare de pe vremea Raposatului odios. Cand se auzea ca s-a bagat ceva la alimentara, toata lumea fugea si se aseza la coada. Cand ajungeai acasa constatai ca dadusesi banii pe ceva ce nu se potrivea catusi de putin cu ceea ce-ti doreai tu sa cumperi.

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 1:38 pm

 32. INCERTITUDINI

  Draga Geanina,intr-o lume in care banul este mare domn, zvonurile circula mai rapid decat chiar invatatura de carte..

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 3:09 pm

 33. Ioana(DarkDrama)

  Ce bine ai spus : Caută iubirea cu inima, nu cu portofelul”.Doar că nu foarte mulți înțeleg…și atunci unii caută iubirea cu portofelul gol spre al umple..Îmbrățișări!

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 3:45 pm

 34. criss

  Iubirea este peste tot, totul este sa stii sa o primesti in sufletul tau si nu o mai lasi sa plece…Te pup mult Geanina.O seara minunata…plina de Iubire. 🙂

  Apreciază

  iulie 20, 2009 la 6:59 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s