Uncategorized

3 ceasuri bune

Dacă e marți…sunt 3 ceasuri bune…printre bloguri, incursiune cu efuziune

Începem cu blogul drag sufletului meu, Cristian Lisandru – Blog Literar, un blog unde iubirea este cântată în versuri și proză cu aceeași patimă de fiecare dată.
Autorul scrie astăzi despre o apariție literară de excepție…


,,Încerc să mă umplu de frumuseţea toamnei în fiecare dimineaţă, să iubesc cu pasiune femeia-muză care îmi mângâie sufletul de atâta vreme şi să scriu, mai bine sau mai rău, aşa cum simt. Printre atâtea nelămuriri şi patimi adverse, printre impozite mari şi satisfacţii mici, vă anunţ cu bucurie că în foarte scurt timp va apărea primul volum dintr-o serie de trei intitulată „Picături de Insomnie” (proză scurtă şi foarte scurtă), la Editura RBA Media. Volumele vor conţine texte care au fost postate de-a lungul timpului, atât pe blogul vechi, cât şi pe acest blog literar. Îi mulţumesc încă o dată, pe această cale, lui Leo Gherasim (Leo Graphics), autorul unei coperte pe care nu mă sfiesc să o consider de toată frumuseţea.
E o toamnă literară deosebită, mângâiată prin cuvinte de suflet…,,

De la insomnie la rock sau de la rock la insomnie…un singur pas…

Elena Marin Alexe ne invită să ascultăm o ,,Mare si autentică voce, Freddie Mercury! Am mai zis de multe ori că mă plec în faţa marilor voci ale mapamondului şi cu sigurantă Freddie Mercury este una din ele, dacă nu cea mai mare! Nu vreau să comentez despre aspectul vieţii lui Freddie, căci Dumnezeu, va judeca lumea cu bunele şi relele fiecăruia dintre noi. Afirm însă, că a fost un om cu o mare voce la purtător, care a cântat nu doar cu vocea, ci şi cu tot sufletul .

Amintire din trecut, o amintire ce-i torturează secundele, orele, viața în cel mai plăcut mod, cui altcuiva… decât lui Cristian Dima

,,Sunt răbător şi aştept. Aştept oricât. Şi de ar fi să ne vedem în viaţa asta doar în ultima mea oră, un singur sărut m-ar face fericit. Voi şti atunci că Dumnezeu mi-a pus mâna în cap şi mi-a cifulit părul.,,

Să învăţăm să pronunţăm sunetul R – cu răbdare, râzând, rafaelic…numai aici, la Aurora Georgescu,  unde stropii de bine se preling pe suflet…
,,Grivei a găsit un os
Şi roade din el voios,
Dar o ciaoră aiurită
Cârâie şi îl irită!
Crrrau-crrrau-crrrau !
,,

Traficul cu Hituri sparge toate topurile prin propunerile generoase, săptămână de săptămână, în fiecare zi de marți. Autorul , Teo Negură, ne propune ,ca de fiecare dată, portativul cu melodii de bun gust.

,,Probabil că într-o lume ce a surzit de-atâtea strigăte-n gol, simplul fapt de-a mai auzi un sunet profund, diafan, calm, o notă discordantă pe portativul şi aşa deformat de falşi dirijori poate părea o virtute. Însă dincolo de cei ce numai aud, stau cei ce ascultă şi cei ce-nţeleg.,,

Mirela ne oferă Cel mai scump parfum din lume: “Abeille de Guerlain”, o ofertă imposibil de refuzat.
Alături de culori, forme și frumos, astăzi, simțurile noastre sunt parfumate  cu ,,Guerlain Paris, o creatie foarte feminină, tulburător de caldă, seamănă cu un frumos și magic salcâm inflorit, numai bun de admirat și mirosit primăvara, către vară. Se folosește în orice anotimp, fiind plin de entuziasm și arome florale, vanilate, calde… Specialiștii spun ca acest parfum miroase a FERICIRE…și cu asta am spus tot!,,

 

 

 

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, incursiune cu efuziune!

28 de gânduri despre „3 ceasuri bune”

 1. Geanina, astăzi ai alcătuit din petale risipite prinse una lângă alta cu măiestria-ţi deja cunoscută, o floare căreia tu i-ai dat strălucire în lumea virtuală. Ai pus suflet lângă suflet, le-ai înnobilat cu talentul tău şi ai demonstrat că blogosfera respiră la unison …
  Iţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi generoase şi pentru onoarea de a mă fi aşezat alături de greii şi foarte greul (Cristian Lisandru) blogosferei.

  Apreciază

  1. „blogosfera respiră la unison” frumos ai mai spus, draga mea dragă. Cristi zâmbeşte şi se simte onorat de comentariu.

   Mulţumesc pentru toate comentariile postate pe blogul meu.

   Te îmbrăţişăm cu mare, mare drag!

   Apreciază

 2. Minunat draga mea Geanina! Ce să spun decât că sunt tare mândru că sunt acolo în lista ta de oameni dragi. Îţi sărut mâinile şi vă îmbrăţişez. Cât de curând am să îmi pregătesc drumul spre Bucureşti şi am să vă anunţ să fiţi pregătiţi pentru o vorbă cu mine… la un pahar de vin.
  Cele mai frumoase gânduri se îndreaptă spre voi! Mulţumesc!

  Apreciază

 3. Pe blogul drag sufletului tau, am fost toti placut impresionati de surpriza ce ne-a facut-o Cristian. 🙂
  Am intrat de mai multe ori sa inteleg simbolistica copertei.
  Este foarte reusita!
  Va doresc ca de acum inainte sa aveti parte numai de ceasuri…BUNE! 😀

  Apreciază

 4. Dragă Geanina, mă onorează această poziție și mă bucur că reușesc să transmit ceva pozitiv și estetic prin articolele mele. 😉
  Articolele menționate de tine sunt deosebite și ne fac marțea mai frumoasă, mai agreabilă. Așa cum spui, Trei ceasuri bune să fie!
  Succes cății lui Lisandru, e cu siguranță o bucurie pentru noi, cititorii!
  O seară frumoasă! 🙂

  Apreciază

  1. Ai un blog plin de frumos şi substanţă. Nu poate trece neobservat. Se simte că lucrezi cu seriozitate şi citeşti la rândul tău textele cu atenţie. Reiese acest aspect din comentarii.

   Te îmbrăţişăm şi îţi mulţumim pentru vizite!

   Apreciază

 5. Iti multumesc mult de tot, Geanina, cuvintele tale mi-au mers direct la inima si mi-au dat inca o data increderea ca ceea ce fac e bine si bun 🙂 Si iti multumesc si pentru recomandari, deja am fost pe la Elena, de care nu stiam 🙂 O seara frumoasa!

  Apreciază

  1. Pentru puţin, dar meritul este al tău în totalitate. Voi veni să votez melodia preferată, am ales deja. Mă bucur să aflu că ai descoperit blogul Elenei, un om de calitate.

   Să ai zile pline de iubire alături de cei dragi sufletului tău!

   Apreciază

 6. De-a lungul timpului am intalnit prin incursiunea mea in a incerca sa descopar esenta vietii persoane care m-au fermecat , pe care as fi dorit sa le ating, sa le simt si real vibratia trairilor asternute atat de frumos pe bloguri , am intalnit de asemenea oameni care mi-au indemnat degetul drept aratator sa dau un click spre ignoranta , insa cand am citit pentru prima oara blogul tau de suflet am ramas profund impresionata , nu mi-ar ajunge cuvintele macar sa incerc sa transmit ceea ce a-ti trezit in mine prin ceea ce inseamna proza, poezie, suflet si mai ales dragoste .Va multumesc tie suflet sensibil si frumos ..si dragostei tale , va multumesc ca existati si ca ati ales sa impartasiti cu noi frumusetea , sensibilitatea si dragostea nemarginita care transcede pana la intalnirea cu sufletele noastre !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.