3 ceasuri bune

Dacă e marți…sunt 3 ceasuri bune…printre bloguri, incursiune cu efuziune

Voi începe o nouă incursiune în lumea blogurilor cu pagina mea de suflet care de mai bine de un an mi-a cântat și încântat ființa, nu mai este pentru nimeni nici un secret că autorul acestui blog, Cristian Lisandru, omul pe care-l iubesc, semnează și astăzi un poem  din care înflorește iubirea cu fiecare vers. Vă las câteva rânduri pentru a vă stârni curiozitatea și pentru a cunoaște sau recunoaște patima nestăvilită a unui om care iubește cu tot sufletul, fără bariere, fără idei preconcepute.

Iubirile se amăgesc prin palme,
Sub ochii noştri înfloresc dureri,
Aş vrea să te alin pe mări mai calme,
Ştergând din minte complementul ieri.

Supus unui planton interminabil,
Eu râd de toţi şi te iubesc enorm,
Devine dorul inalienabil
Şi, pentru ochii tăi, refuz să dorm.

Te iubesc, Cristian Lisandru!

Pentru Adrian Păunescu, Aurora Georgescu varsă stropi de suflet peste tăcerea care a ținut morțiș să ne învingă de data aceasta…

Nu vin să-ţi aflu gura mută,
Nici pieptul mare azi tăcut,
Nu-mi place linişte-aşternută
De când te-ai aşezat pe scut.

Te voi păstra aşa cum se cuvine
În suflet şi în miezul amintirii;
Te du spre ceruri mai senine
Căci ţi-a venit sorocul nemuririi.

Un poem de suflet pentru Maestrul Adrian Păunescu scris de Răzvan Nicula.

Teo Negură ne oferă, spre desfătarea ființei, muzică bună, dar ne și invită la vot introducându-ne în această lume într-un stil specific lui.

,,Orice câmp de bătălie, orice clipă cât un an, parcă mi-e sortit să-mi fie drum spre tine, dintr-o mie de şoptite valuri, desenate pe un ţărm de-ocean.,,

,,Sunt la fel ca-n orişicare dintre vieţile trecute-n vise, şi sunt Tot din fiecare dintre vieţile promise.,,

Astăzi, Traficul cu Hituri a ajuns la runda 41. Nu vă rămâne decât să ascultați și să votați ceea ce sufletul vostru iubește.

După lectură și muzică de bună calitate vă invit la o plimbare prin BRAŞOV – PIAŢA SFATULUI – SCHIMBUL DE GARDĂ (2). Veți descoperi sau redescoperi ,,bucăți,, de viață redate de Carmen Negoiță, omul care scrie cu ajutorul declanșatorului prin obiectivul aparatului de fotografiat. În fiecare zi ne plimbă prin locuri nepermis de frumoase.

Bogdan Bărbieru scrie tuturor Despre prietenie … şi cateva mesaje, o prietenie care durează de 8 ani. Se spune că prieteniile sunt ca vinul, iar Bogdan vine să confirme acest lucru prin cuvinte care fac sufletul să reacționeze în cel mai plăcut mod.

,,De la acea ţigară ne-am împrietenit şi la, scurt timp, lumea spunea că suntem fraţi. Deşi nu suntem, chiar şi pe noi ne mai încântă din când în când asta. De atunci suntem prieteni, fraţi şi ne ajutăm într noi. Nu există vreun telefon, vreo rugă care să se sfârşească cu nu. Cineva spunea că prieten ţi-e acela care nu ştie ce e complimentul de timp sau de loc.,,

Gabi pictează alături de Everett Shinn. Prin cuvinte-culori reușește de fiecare dată să dea naștere unui tablou literar de excepție. Ne umple ființa de culoare și cuvât, ne mângâie privirile cu frumosul din picturile marilor artiști ai lumii.

Vă las în compania pictorului american și a unui blog ce aduce bucuria pe chip prin culoare.

Cristian Dima ne invită să ne rătăcim printre versurile sale, ascultând ritmurile inimii, savurând frumusețea unei călătorii în care ni se va face foame, sete și dor de iubire.

,,Sunt călător în lumea viselor frumoase.

Cel mai ades` mă pierd în visul tău

chiar dacă port mereu busolă,,

,,Eşti cea mai frumoasă călătorie

Iar eu sunt călătorul ce rătăceşte

în visul tău.,,

 

 

 

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, incursiune cu efuziune!

41 responses

 1. Pingback: 3 ceasuri bune - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Pingback: Păzindu-te, iubindu-te… «

 3. O nouă incursiune printre blogurile unor oameni dragi şi ne bucurăm în fiecare zi că am avut ocazia să îi cunoaştem în spaţiul virtual. De-abia aştept să ni se ofere posibilitatea de a-i întâlni şi în real. TE SĂRUT PE SUFLET, iubirea mea… Gânduri bune tuturor şi inspiraţie maximă în continuare…

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 10:46 am

  • Mulţumim pentru urări, dragostea mea. Am cunoscut mulşi oameni interesanţi în lumea virtuală. Bucuroşi de o întâlnire în real.

   Te iubesc, patimă dragă!

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:20 pm

 4. Pingback: Trafic cu Hituri (runda 41) « Blogul lui Teo Negură

 5. Îmbrăţişări calde Geanina şi mersi de menţiune şi recomandarea făcută. Mă refer aici la Bogdan pe care îl descopăr prin intermediul tău.

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 12:55 pm

  • Bogdan scrie cât se poate de direct. Un stil care acaparează.

   Gânduri din cele mai bune şi de la noi…nu uita Caru cu Bere ne aşteaptă.

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:23 pm

 6. Pingback: Rătăcire « Cristian Dima

 7. Pingback: Despre viaţă… « Dispeceriţa

 8. Este originala aceasta vizita la prieteni, Geanina! 🙂

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 4:31 pm

  • Toată ziua am stat pe blogul tău sperând să prind postarea la cald. N-a fost să fie…nu renunţ. Blogul tău se află printre preferatele mele.

   Te îmbrăţişez cu mare drag!

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:25 pm

 9. Carmen Negoita

  Geanina, mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase. Încerc pe cât posibil să aduc pentru fiecare un strop de frumuseţe din fiecare loc pe care îl colind. Dacă fotografiile mele reuşesc să transmită măcar o emoţie sau poate să spună o poveste, atunci înseamnă că mi-am atins scopul. 🙂 O seară cât mai frumoasă să aveţi!

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 6:18 pm

  • Frumosul din imagini este creat de tine, noi citim printre ele, amintirile.

   Gânduri din cele mai bune din partea noastră!

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:27 pm

 10. Aproape ca am ezitat inainte sa comentez ceva… Geanina, zau iti multumesc, nu stiu ce-am facut sa merit asta, dar iti sunt recunoscator, esti foarte generoasa 🙂 Te imbratisez! Ba nu… va imbratisez cu drag!

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 6:24 pm

  • Teo, zău…ha,ha,ha…nu ai de ce să îmi mulţumeşti. Tu nu ai făcut nimic altceva decât să ne timiţi în Trafic, ne-ai lăsat acolo să ne descurcăm cum putem.

   Avem şi noi tolba pregătită cu gânduri bune. Voi veni şi la vot.

   Ore pline de magie alături de cei dragi!

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:30 pm

 11. Pingback: Antonello da Messina(* 1430 – februarie 1479), pictor italian « my heart to your heart

 12. Iti multumesc mult, draga Geanina.
  Sper ca si culorile de azi sa-ti placa.Si cele ce vor urma.Sper. 🙂

  Apreciază

  noiembrie 9, 2010 la 7:48 pm

  • Unde culoarea şi prezentul fac casă bună, hop şi eu.

   Noi îşi mulţumim pentru efortul de a posta scrieri cât mai incitante despre marii artişti.

   Te îmbrăţişăm cu mare drag!

   Apreciază

   noiembrie 9, 2010 la 8:32 pm

 13. Pingback: Inapoi pe Pamant « Gabriela Elena

 14. Pingback: BRAŞOV – TURNUL ALB « Carmen Negoiţă FOTOGRAFII ŞI GÂNDURI

 15. geanina, draga mea fată frumoasă, te strâng în braţe tare- tare, pentru generozitatea cu care mă tratezi. Sunt atât de mândră că eu o bunică sunt pusă alături de cei tineri şi talentaţi ! Ai scris atât de frumos, ai luat de la fiecare esenţa celor exprimate încât ai făcut din nou o postare unitară, izvor de gânduri dragi pornite din suflete încărcate de iubire.
  Am citit comentariile şi am reţinut dorinţa unei întâlniri. Cred că am mai spus, dar am sunt hotărâtă ca la vară să sun adunarea la mine acasă la munte unde peiasajul este fascinant (1400 metri în poarta casei, de o parte Bucegii, de partea cealaltă Piatra Craiului) şi poezia este la ea acasă.

  Apreciază

  noiembrie 10, 2010 la 8:40 am

  • Sunt la fără cuvinte, draga mea dragă.

   Vom veni cu mic cu mare, eu aleg să fac mâncare. O pâine, plăcintă, prăjituri şi fripturi la grătar. Lisandru strigă cât îl ţin puterile că vrea la 1400m în poarta casei.

   Te îmbrăţişez cu mare, mare drag!

   Apreciază

   noiembrie 10, 2010 la 7:34 pm

   • Am început deja să visez cum o să fie ! De mâncat, vom mânca poezie pe pâine în jurul unui foc în care trosneşte fâcând scântei cetina şi alături, deasupra jarului, ciupercile adunate din pădurea de mesteceni de alături lasă să se scurgă zeama din ele peste bucăţile de carne ce cu siguranţă ne va transforma în puii căţelului lui Pavlov. Deasupra noastră cerul va ploua cu stele şi o lună cât roata carului va da strălucire nopţilor albe !
    Intră pe blogul meu la categoria „zile minunate” http://stropidesuflet.wordpress.com/category/yile/minunate/ şi ai să vezi imagini de acolo . In prima poză am surprins un nor în formă de inimă, iar ultima poză este o imagine luată de la una din ferestrele casei. Se vede un măr şi în faţă pădurea şi Bucegii.

    Apreciază

    noiembrie 10, 2010 la 8:24 pm

    • Eu doar ce m-am aşezat puţin, am tot gătit de când am venit de la serviciu…făcui plăcintă, pâine şi supă de pui cu găluşte. Şi noi ne dorim această întâlnire alături de oameni minunaţi. Am intrat pe link şi apare eroare 404.

     Apreciază

     noiembrie 10, 2010 la 8:32 pm

 16. Iartă-mă , ţi-am scris numele cu litera mică, tocmai numele tău care ar trebui scris tot cu majuscule… of! dacă poţi, te rog repară!

  Apreciază

  noiembrie 10, 2010 la 8:42 am

  • Pot să repar, dar nu o voi face. Nu sunt aşa snoabă încât să pun boticul jos de supărare. Îmi place cum ai scris, ceea ce ai scris şi îţi multumesc cu tot sufletul.

   Pupici geaninoşi peste normă!

   Apreciază

   noiembrie 10, 2010 la 7:35 pm

 17. Pingback: Noiembrie de vară târzie! « Mirela Pete. Blog

 18. Pingback: Slow it down | Amour de jour

 19. frumoasa incursiune
  am calatorit prin ea cu sufletul:)
  zi buna:)
  >:D<

  Apreciază

  noiembrie 10, 2010 la 11:58 am

  • Mulţumesc, draga mea dragă.

   Gânduri din cele mai bune către sufletul tău.

   Ore magice alături de cei dragi!

   Apreciază

   noiembrie 10, 2010 la 7:36 pm

   • Gata, am intrat de la tine, direct. Cristi spune că şi-ar dori mult o casă în zona asta. Aici ar putea să scrie în linişte…ha,ha,ha…cu ursul lângă ceafă.

    Eu vreau cu picioarele în acel pârâu.

    Apreciază

    noiembrie 10, 2010 la 8:36 pm

 20. Pingback: La mulţi ani Maria ! « Dispeceriţa

 21. Pingback: Moartea lui Nicolae Labiş între accident şi crimă « ÎNK TÂNĂR, ÎNK CITITOR

 22. Pingback: Năbădăiosu` şi muzica « Cristian Dima

 23. Pingback: Anticipată troienire «

 24. Pingback: Zâmbesc. Ce îndrăzneală! « Blogul lui Teo Negură

 25. Pingback: 2 PA-URI CU ŞI FĂRĂ FRICĂ « Carmen Negoiţă FOTOGRAFII ŞI GÂNDURI

 26. Pingback: BRAŞOV – PANORAMĂ DE LA TURNUL ALB (1) « Carmen Negoiţă FOTOGRAFII ŞI GÂNDURI

 27. Pingback: Fugarul « Cristian Dima

 28. Pingback: Poveste de vis (13) « Blogul lui Teo Negură

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.