Uncategorized

3 ceasuri bune

Dacă e marți…sunt 3 ceasuri bune…printre bloguri, incursiune cu efuziune

Voi începe o nouă incursiune în lumea blogurilor cu pagina mea de suflet care de mai bine de un an mi-a cântat și încântat ființa, nu mai este pentru nimeni nici un secret că autorul acestui blog, Cristian Lisandru, omul pe care-l iubesc, semnează și astăzi un poem  din care înflorește iubirea cu fiecare vers. Vă las câteva rânduri pentru a vă stârni curiozitatea și pentru a cunoaște sau recunoaște patima nestăvilită a unui om care iubește cu tot sufletul, fără bariere, fără idei preconcepute.

Iubirile se amăgesc prin palme,
Sub ochii noştri înfloresc dureri,
Aş vrea să te alin pe mări mai calme,
Ştergând din minte complementul ieri.

Supus unui planton interminabil,
Eu râd de toţi şi te iubesc enorm,
Devine dorul inalienabil
Şi, pentru ochii tăi, refuz să dorm.

Te iubesc, Cristian Lisandru!

Pentru Adrian Păunescu, Aurora Georgescu varsă stropi de suflet peste tăcerea care a ținut morțiș să ne învingă de data aceasta…

Nu vin să-ţi aflu gura mută,
Nici pieptul mare azi tăcut,
Nu-mi place linişte-aşternută
De când te-ai aşezat pe scut.

Te voi păstra aşa cum se cuvine
În suflet şi în miezul amintirii;
Te du spre ceruri mai senine
Căci ţi-a venit sorocul nemuririi.

Un poem de suflet pentru Maestrul Adrian Păunescu scris de Răzvan Nicula.

Teo Negură ne oferă, spre desfătarea ființei, muzică bună, dar ne și invită la vot introducându-ne în această lume într-un stil specific lui.

,,Orice câmp de bătălie, orice clipă cât un an, parcă mi-e sortit să-mi fie drum spre tine, dintr-o mie de şoptite valuri, desenate pe un ţărm de-ocean.,,

,,Sunt la fel ca-n orişicare dintre vieţile trecute-n vise, şi sunt Tot din fiecare dintre vieţile promise.,,

Astăzi, Traficul cu Hituri a ajuns la runda 41. Nu vă rămâne decât să ascultați și să votați ceea ce sufletul vostru iubește.

După lectură și muzică de bună calitate vă invit la o plimbare prin BRAŞOV – PIAŢA SFATULUI – SCHIMBUL DE GARDĂ (2). Veți descoperi sau redescoperi ,,bucăți,, de viață redate de Carmen Negoiță, omul care scrie cu ajutorul declanșatorului prin obiectivul aparatului de fotografiat. În fiecare zi ne plimbă prin locuri nepermis de frumoase.

Bogdan Bărbieru scrie tuturor Despre prietenie … şi cateva mesaje, o prietenie care durează de 8 ani. Se spune că prieteniile sunt ca vinul, iar Bogdan vine să confirme acest lucru prin cuvinte care fac sufletul să reacționeze în cel mai plăcut mod.

,,De la acea ţigară ne-am împrietenit şi la, scurt timp, lumea spunea că suntem fraţi. Deşi nu suntem, chiar şi pe noi ne mai încântă din când în când asta. De atunci suntem prieteni, fraţi şi ne ajutăm într noi. Nu există vreun telefon, vreo rugă care să se sfârşească cu nu. Cineva spunea că prieten ţi-e acela care nu ştie ce e complimentul de timp sau de loc.,,

Gabi pictează alături de Everett Shinn. Prin cuvinte-culori reușește de fiecare dată să dea naștere unui tablou literar de excepție. Ne umple ființa de culoare și cuvât, ne mângâie privirile cu frumosul din picturile marilor artiști ai lumii.

Vă las în compania pictorului american și a unui blog ce aduce bucuria pe chip prin culoare.

Cristian Dima ne invită să ne rătăcim printre versurile sale, ascultând ritmurile inimii, savurând frumusețea unei călătorii în care ni se va face foame, sete și dor de iubire.

,,Sunt călător în lumea viselor frumoase.

Cel mai ades` mă pierd în visul tău

chiar dacă port mereu busolă,,

,,Eşti cea mai frumoasă călătorie

Iar eu sunt călătorul ce rătăceşte

în visul tău.,,

 

 

 

Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, incursiune cu efuziune!

41 de gânduri despre „3 ceasuri bune”

 1. O nouă incursiune printre blogurile unor oameni dragi şi ne bucurăm în fiecare zi că am avut ocazia să îi cunoaştem în spaţiul virtual. De-abia aştept să ni se ofere posibilitatea de a-i întâlni şi în real. TE SĂRUT PE SUFLET, iubirea mea… Gânduri bune tuturor şi inspiraţie maximă în continuare…

  Apreciază

 2. Geanina, mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase. Încerc pe cât posibil să aduc pentru fiecare un strop de frumuseţe din fiecare loc pe care îl colind. Dacă fotografiile mele reuşesc să transmită măcar o emoţie sau poate să spună o poveste, atunci înseamnă că mi-am atins scopul. 🙂 O seară cât mai frumoasă să aveţi!

  Apreciază

 3. Aproape ca am ezitat inainte sa comentez ceva… Geanina, zau iti multumesc, nu stiu ce-am facut sa merit asta, dar iti sunt recunoscator, esti foarte generoasa 🙂 Te imbratisez! Ba nu… va imbratisez cu drag!

  Apreciază

  1. Teo, zău…ha,ha,ha…nu ai de ce să îmi mulţumeşti. Tu nu ai făcut nimic altceva decât să ne timiţi în Trafic, ne-ai lăsat acolo să ne descurcăm cum putem.

   Avem şi noi tolba pregătită cu gânduri bune. Voi veni şi la vot.

   Ore pline de magie alături de cei dragi!

   Apreciază

 4. geanina, draga mea fată frumoasă, te strâng în braţe tare- tare, pentru generozitatea cu care mă tratezi. Sunt atât de mândră că eu o bunică sunt pusă alături de cei tineri şi talentaţi ! Ai scris atât de frumos, ai luat de la fiecare esenţa celor exprimate încât ai făcut din nou o postare unitară, izvor de gânduri dragi pornite din suflete încărcate de iubire.
  Am citit comentariile şi am reţinut dorinţa unei întâlniri. Cred că am mai spus, dar am sunt hotărâtă ca la vară să sun adunarea la mine acasă la munte unde peiasajul este fascinant (1400 metri în poarta casei, de o parte Bucegii, de partea cealaltă Piatra Craiului) şi poezia este la ea acasă.

  Apreciază

  1. Sunt la fără cuvinte, draga mea dragă.

   Vom veni cu mic cu mare, eu aleg să fac mâncare. O pâine, plăcintă, prăjituri şi fripturi la grătar. Lisandru strigă cât îl ţin puterile că vrea la 1400m în poarta casei.

   Te îmbrăţişez cu mare, mare drag!

   Apreciază

   1. Am început deja să visez cum o să fie ! De mâncat, vom mânca poezie pe pâine în jurul unui foc în care trosneşte fâcând scântei cetina şi alături, deasupra jarului, ciupercile adunate din pădurea de mesteceni de alături lasă să se scurgă zeama din ele peste bucăţile de carne ce cu siguranţă ne va transforma în puii căţelului lui Pavlov. Deasupra noastră cerul va ploua cu stele şi o lună cât roata carului va da strălucire nopţilor albe !
    Intră pe blogul meu la categoria „zile minunate” http://stropidesuflet.wordpress.com/category/yile/minunate/ şi ai să vezi imagini de acolo . In prima poză am surprins un nor în formă de inimă, iar ultima poză este o imagine luată de la una din ferestrele casei. Se vede un măr şi în faţă pădurea şi Bucegii.

    Apreciază

    1. Eu doar ce m-am aşezat puţin, am tot gătit de când am venit de la serviciu…făcui plăcintă, pâine şi supă de pui cu găluşte. Şi noi ne dorim această întâlnire alături de oameni minunaţi. Am intrat pe link şi apare eroare 404.

     Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.