Uncategorized

Colţ de cer

Dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeaşi natură. Dragostea e o scânteie divină ca şi sufletul, şi tot ca el e incoruptibilă, indivizibilă, nepieritoare. E un punct de foc în noi, nemuritor şi infinit, pe care nimic nu-l poate mărgini şi nimic nu-l poate atinge. Il simţi arzând până în măduva oaselor şi-l vezi strălucind până în adâncurile cerului.

Victor Hugo

19 gânduri despre „Colţ de cer”

 1. Atunci când un bărbat este iubit de o femeie, se simte cu totul altfel, în fiecare minut al vieţii sale, şi devine capabil să răstoarne munţii. Eu am să-i las la locul lor, totuşi, pentru a sprijini cerul în continuare, dar am să spun că mi-eşti tare dragă, Geanina, şi fiecare vers din această poezie mi-a umplut sufletul de bucurie. Te iubesc…

  Apreciază

  1. Sunt aproape doi ani, draga mea dragă. Eşti cititoarea mea fidelă, cea care a citit fiecare scriere ce-mi aparţine, cea care m-a însoţit şi aici, pe platforma WordPress.

   Îţi mulţumesc pentru fidelitate, pentru vizite, pentru comentariile pertinete, pentru prietenia ta,pentru urări, pentru tot, draga mea dragă!

   Pupici geaninoşi peste normă!

   Apreciază

 2. Pingback: Certitudine «

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.