Uncategorized

Trecutul nu pune întrebări

Amintirea întâmplărilor mele vine din viitor, nu din trecut.

Nichita Stănescu

28 de gânduri despre „Trecutul nu pune întrebări”

 1. Doamne, iubire, o lungă, nesfârşită perioadă de hibernare, alături de tine, nu ar fi decât suprema bucurie pe care am putea să o trăim amândoi. Eu aşa spun şi sunt sigur că sufletul tău este de acord cu mine. Zilele pălmuite de singurătate s-au dus de multă vreme, acum există doar zile în care mângâierile reciproce au devenit parte integrantă din viaţa noastră.
  Este foarte frumos finalul, iubita mea, te sărut pe suflet! „Revolta neîmplinirilor din noi” – un punct pe i,literar, o construcţie deosebită…
  Te iubesc, minunea mea!

  Apreciază

  1. Sufletul meu nu poate spune decât atât : te-a cunoscut, te-a iubit dinainte de a te cunoaşte, te iubeşte pentru tot ceea ce eşti, o mângâiere permanentă.
   Un final ancorat extrem de bine în realitate.

   Te iubesc, om drag!

   Apreciază

 2. Imi e foarte greu sa scriu aici la voi….
  Mereu ezit,citesc si cu greu ma despart de paginile voastre.Ezitarea vine din faptul ca ,in primul rand nu-mi permit sa comentez ceva ci doar sa admir si, bunul simt nu-mi da voie sa deranjez .Ma simt ca intrus in cuplul dragostei voastre ce se simte si se desfasoara in fiecare vers,in fiecare rand ,in fiecare postare.
  Doar admiratie si numai ganduri ,din cele mai calde si bune, pe de-a-ntregul!Zile frumoase vesnic.

  Apreciază

  1. Nu se pune problema deranjului în astfel de situaţii. Ne iubim şi este clar pentru toată lumea că nu poate fi cineva numit intrus când citeşte ceea ce noi scriem, ci doar atunci când bate câmpii pe blogurile noastre pentru a se băga în seamă.

   Mulţumim pentru răbdarea de a ne citi poemele şi scrierile în proză.

   Apreciază

 3. felicitări Geanina. și mie îmi place finalul crud, oarecum tăios și dureros pin adevărul său… dar poate că revolta aceea poate naște o atitudine nouă, o acțiune, o schimbare și o ieșire din hibernare. o zi minunată să aveți amândoi

  Apreciază

  1. Astăzi ne-ai delectat cu proză. Mi-a plăcut. Pentru suspans aş fi postat-o în două părţi. Te felicit. Am adus frânturi din ea şi aici, pe blogul meu. I-am invitat pe toţi cititorii mei dragi să vină şi sp descopere frumuseţea unei prietenii dintre doi bărbaţi.

   Mulţumim pentru urări şi pentru toate vizitele făcute pe blogurile noastre.

   Zi faină alături de cei dragi!

   Apreciază

   1. mulțumesc frumos Geanina. mă bucur foarte mult că ți-a plăcut. mă gândeam și eu să o postez în două părți, dar am renunțat apoi căci este o bucată ce a fost scrisă dintr-o suflare (în afară de părticica ce ținea de găsirea unor informații istorice, pentru a-i da mai multă greutate) și merita să și fie citită tot dintr-o suflare – cu condiția să placă cititorului 🙂

    cât privește vizitele făcute, le fac cu mare plăcere. o zi bună dragilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.