Banii sau plăcerea le mai poţi întâlni, dar încrederea…

Se spune că devii autentic în momentul în care cel puţin o persoană reuşeşte să vadă, să pătrundă în sufletul tău şi să-l descopere exact aşa cum este, nefardat. Din ce în ce mai mulţi oameni oftează când citesc sau rostesc cuvântul în discuţie. Oftează fiindcă au suferit dezamăgiri tocmai de la cei la care ţineau cel mai mult, de la care aveau aceleaşi aşteptări, bucurii, împliniri pe care ei le ofereau.

După şocul dezamăgirii îţi aduni forţele, te ridici şi mergi mai departe. Porneşti către un alt drum şi către alţi posibili prieteni cu o doză de îndoială în suflet.

Nu, nu este corect să judecăm prin prisma dezamăgirilor, să-i catalogăm pe cei din jurul nostru după caracterul şi faptele celor care ne-au dezamăgit, dar asigură-te că, în afară de faptul că îţi place omul respectiv, are caracter. Întotdeauna am pus preţ pe caracter şi pe fapte, astfel am înţeles exact cu cine stau de vorbă. Este suficient pentru a înţelege diferenţa dintre faptele şi spusele lor. Sunt oameni care îţi vor şopti tot ceea ce doreşte orgoliul tău să audă, dar nu vor evita, pentru satisfacerea propriului orgoliu, a propriilor interese, să te calce, fără regrete, în picioare. Nu vă sfătuiesc să-i tineţi prin preajmă, nu-şi vor respecta promisiunile, se vor folosi de voi şi vă vor umili când vă aşteptaţi mai puţin.

Geanina Lisandru
citate geanina Lisandru suflet

Reclame

2 responses

  1. Nuti Elena

    Foarte adevarat!Am acordat sanse de multe ori si de multe ori am fost dezamagita…

    Apreciază

    iulie 1, 2014 la 10:39 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s