Cât de amar este totuşi finalul?

Vor exista mereu oameni care ne vor dărui bucurie, fericire, iubire. Nu vor lipsi din existenţa noastră nici cei care ne vor răni. Unii ne produc suferinţă fără să dorească însă acest lucru, alţii o fac cu bună ştiinţă, din orgoliu, vor să fie siguri că suferi şi nu mai contează de cine se folosesc pentru a reuşi.

Astfel de oameni reuşesc de multe ori să-i influeţeze pe cei slabi, nu contează cum, găsesc ei metodele cele mai bune, bani, cuvinte dintre cele mai convingătoare, iar după ce şi-au atins scopul nu îi mai interesează cui şi ce au spus, importantă este reuşita. 

Cât de amar este totuşi finalul, acel moment în care aceştia rămân singuri?

Sunt sigură că aţi trăit măcar un astfel de moment lângă astfel de oameni. Importantă este reacţia ulterioară. Mergeţi alături de ei până la capăt sau le spuneţi, fără ocolişuri, cine sunt ei cu adevărat?

Dar nu aceşti oameni îmi invadează existenţa, frumosul vine dinspre oamenii care au lipsit atunci când au fost împărţite ura, ranchiuna, egoismul, făţărnicia. Ştiu, este greu să îi întâlnim, sunt din ce în ce mai puţini, dar ei există, trebuie doar să avem încredere că îi vom găsi.

Nu vă fie frică de oameni, există sub toate formele. Vă doresc să-i întâlniţi pe toţi pentru a-i preţui la justa valoare pe cei care SUNT.

Geanina Lisandru

citate geanina lisandru oamenii

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s