Femeile s-au născut pentru a fi iubite şi respectate

Adună-mi cuvintele în prag de primăvară şi lumea ta va fi metaforizată în puritatea florii de ghiocel, în culorile feciorelnice ale mărgăritarului, în movul nepermis de îndrăzneţ al zambilei. În fiecare primăvară redescoperim frumosul. În flori, în razele timide ale soarelui, în oameni.

Se spune că nimic nu o face mai frumoasă pe o femeie decât dragostea. Atunci când iubeşte, totul radiază în jurul ei, se simte frumoasă şi devine mult mai sigură în tot ceea ce face, defrişează păduri de frumuseţe pentru a crea teren propice iubirii desăvârşite.

Martie este luna lor. Este acel moment din an când sunt pregătite să înflorească în preajma bărbatului şi nu uită să-i amintească, discret, că s-au născut pentru a fi iubite şi respectate.

Serafică şi fascinantă această lume a femeilor. O lume în care ele ştiu foarte bine să echilibreze balanţa între extravaganţă şi bun-simţ. În această lume, femeile sunt dornice să-şi împărtăşească sentimentele cu cineva şi se transformă într-un izvor nesecat de pasiune şi dorinţă.

Atunci când simt că sunt iubite, devin explozive. Iubirea scoate la lumină feminitatea care, atenţie, vă poate ameţi de-a binelea, domnilor. Cucerite, femeile vor face uz de întregul arsenal pentru ca totul să iasă perfect şi să fie trăit cu intensitate maximă.

Dacă vom transforma femeile în primăvară şi primăvara în femei, întreaga lume a bărbaţilor va asista la un spectacol fulminant de culoare, candoare, şarm, senzualitate şi mister.

Geanina Lisandru

citate geanina lisandru 8 martie2015

Reclame

10 responses

 1. La multi ani , Geanina , cu multa bucurie !

  Apreciat de 1 persoană

  martie 8, 2015 la 10:35 am

 2. La mulți ani și multe primăveri frumoase, Geanina! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  martie 8, 2015 la 10:46 am

 3. La multi ani!!!

  Apreciat de 1 persoană

  martie 8, 2015 la 10:47 am

 4. Vă mulţumesc pentru gânduri, vizite şi energia pozitivă pe care nu ezitaţi să mi-o dăruiţi. Vă îmbrăţişez cu mare drag şi vă port în gânduri. Mereu. Mulţi ani fericiţi alături de cele şi cei pe care-i iubiţi şi vă iubesc necondiţionat. ❤

  Apreciază

  martie 8, 2015 la 11:44 am

 5. La multi ani! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  martie 8, 2015 la 12:54 pm


 6. Duminica binecuvantata alaturi de cei dragi!
  Sunday blessed with your loved ones!

  Apreciază

  martie 15, 2015 la 2:14 am

 7. chiar daca a trecut 8 martie, LA MULTI ANI FEMEILOR….de fapt fiecare zi trebuie sa reprezinte o sarbatoare pt fiecare….ai scric foarte frumos de femeie, flori,viata…zi frumoasa si spor in toate

  Apreciat de 1 persoană

  martie 20, 2015 la 11:11 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s