Mi-am iubit soţul din prima clipă

Ziua de 3 august va rămâne veşnic impregnată în sufletul şi în mintea mea, este  argumentul suprem că miracolele există şi iubirea nu este doar o iluzie. A fost ziua în care cel ce îmi este astăzi soţ mi-a declarat public că mă iubeşte, deşi nu mă văzuse vreodată,  în felul lui caracteristic şi cât se poate de original, aşa cum sunt şi scrierile lui, aşa cum este el, unic, romantic, rafinat.

Spune o vorbă că dragostea durează doar trei ani, nu, nu este aşa, o spun cu toată convingerea. Am alături un om care îmi demonstrează de ani, în fiecare zi, că poţi iubi cu aceeaşi intensitate mereu dacă există sentimente curate, respect, comunicare şi gesturi, aparent simple, care vin să ne împlinească, să ne întregească.

Nu poţi uita o dimineaţă în care storcătorul de fructe începe să scoată fum, după ce reuşeşti să umpli un singur pahar cu suc, şi felul în care soţul tău ţi-l oferă spunându-ţi că nu mai funcţionează aparatul,  dar acel pahar este al tău şi numai al tău. Poate părea un gest banal pentru unii, dar o altă dovadă de iubire şi respect pentru mine.

Nu poţi uita nici zilele în care soţul, fără niciun motiv anume, îţi umple terasa cu flori, îţi oferă un parfum, o cutie cu bomboane sau te invită la restaurant.

Generozitatea soţului meu a fost primul semn că este un om bun şi blând. Loialitatea este un alt punct forte al lui. Deseori am fost întrebată, mai în glumă, mai în serios, unde l-am găsit. Răspunsul vine simplu şi fără alte complicaţii, pe net. Nu, nu-l căutam, s-a întâmplat şi mă bucur zilnic de această întâmplare.

Ne povestim, deseori, cum ne-am îndrăgostit unul de celălalt, el de chipul meu, la care privea minute în şir, de felul meu de a gândi şi trăi, eu de scrisul lui, de versul lui inconfundabil, amândoi de tot ceea ce suntem.

Îmi iubeşte tăcerile şi încăpăţânarea, îi iubesc privirea şi sufletul, îmi iubeşte tenacitatea şi calmul englezesc, îi iubesc paşii pe care îi face către uşă atunci când vin acasă, sărutul pe care nu-l uită fiindcă doar au trecut anii.

Îi place să mă privească, îmi spune de cel puţin cinci ori pe zi că mă iubeşte, îi transmit din priviri aceleaşi sentimente, îi dăruiesc iubire necondiţionat, primesc în acelaşi mod.

Nu ne interesează ce spune şi ce crede sau nu crede universul, trăim într-o lume a noastră în care oamenii se iubesc sincer, fără ipocrizii şi fără bârfe. O lume în care oamenii mai cred unii în ceilalţi, sunt generoşi fără a considera generozitatea un sacrificiu sau o monedă de schimb.

Te iubesc, minune de om, astăzi, mâine, totdeauna…

Geanina Lisandru

citate geanina lisandru casnicia

25 responses

 1. Ana

  Va doresc fericire infinita si iubire vesnica! ☺
  Sunteti un cuplu extraordinar!

  Apreciat de 2 persoane

  august 2, 2015 la 2:45 pm

 2. Te iubesc, frumoasa mea… Cu sufletul alături de tine. Mereu. Îţi mulţumesc pentru această declaraţie scrisă cu toată dragostea pe care o porţi în tine. Te iubesc pentru că eşti.

  Apreciat de 1 persoană

  august 2, 2015 la 3:38 pm

  • ,,Te iubesc, frumoasa mea,, am vrut să scriu că aceasta este formula pe care o foloseşti zilnic, dar m-am gândit să-ţi las ţie această plăcere, să nu ţi-o răpesc.

   Te ador, minune! ❤

   Apreciat de 1 persoană

   august 2, 2015 la 4:11 pm

 3. V-am admirat din prima clipă şi m-am bucurat pentru bucuria voastră. Ani mulţi înainte, scăldaţi în iubire şi vise împlinite!

  Apreciat de 2 persoane

  august 2, 2015 la 5:01 pm

  • Mulţumim pentru fiecare gând şi fiecare vizită făcută necondiţionat. Simţim energia pozitivă şi o acceptăm cu braţele larg deschise. ❤

   Apreciat de 1 persoană

   august 2, 2015 la 5:13 pm

 4. Va admir cu mare drag, si ma bucur si eu alaturi de ceilalti pentru bucuria voastra! Iubire vesnica,fericire,sanatate si tot ce va doriti!!!

  Apreciat de 2 persoane

  august 2, 2015 la 5:18 pm

 5. Sunt convins că dragostea voastră va fi eternă și de aceea vă admir și vă felicit! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  august 3, 2015 la 7:07 am

 6. Mă bucur nespus că am nimerit în zi de sărbătoare intrând pe net, aici la voi. Iubire veșnică vă doresc. Geanina, trandafirii tăi au înflorit…semn bun. Cuvintele sunt de prisos …cu sinceră prietenie, Vio

  Apreciat de 1 persoană

  august 3, 2015 la 12:07 pm

 7. Cu admiratie si pretuire, un gand bun de dragoste!
  Camelia

  Apreciat de 1 persoană

  august 16, 2015 la 1:51 pm

 8. iar ziua noastra e… 2 august! 🙂 stii deja câta „vechime” avem… 😉
  https://myvirtualplayground.wordpress.com/2015/08/02/a-notre-2-aout-mon-amour/
  * * *
  sanatate, bucurii, satisfactii pe toate planurile si viata lunga împreuna… ❤ cu drag, MNB

  Apreciat de 1 persoană

  august 20, 2015 la 1:03 pm

  • Mulţumim şi sperăm ca viaţa să fie cât mai lungă.
   Un gând senin şi pentru cei dragi! ❤

   Apreciază

   august 21, 2015 la 9:28 am

 9. Se simte iubirea ce-o aveţi unul faţă de celălalt. Sunteţi doi oameni frumoşi, iar eu vă doresc numai bine. 🙂 ❤

  Apreciat de 1 persoană

  august 20, 2015 la 2:44 pm

 10. April

  Îmi amintesc de începutul relației voastre, vă admiram de atunci, vă admir și acum. Să fiți fericiți, dragilor! Să vă iubiți mereu…aveți ceva ce puțini au în viață! Vă îmbrațișez cu drag!
  April

  Apreciază

  august 28, 2015 la 9:00 am

  • Ne bucură reîntâlnirea cu tine, April. De fiecare dată.
   Te îmbrăţişăm şi îţi mulţumim pentru încredere. ❤

   Apreciază

   august 28, 2015 la 11:33 am

 11. E frumos sa vezi ca cineva s-a gandit la tine, e frumos sa vezi ca, desi nu cunosti real pe nimeni, se leaga prietenii virtuale pline de frumusete…este usor sa te gandesti ca toti prietenii virtuali care iti trimit comentarii … se gandesc la tine, e frumos si parca nu te mai simti singur. Iti multumesc prieten drag, ca pentru o clipa te gandesti la mine si ca vrei sa imi faci o bucurie. Toti avem prieteni, toti avem cunostinte, dar viata, de multe ori, nu ne lasa sa luam legatura cu ei de cate ori vrem, aici in fiecare dimineata si seara ne salutam cu impresii si imagini virtuale. E FRUMOS si PLACUT daca totul e civilizat si cu bun simt! O seara minunata dragi mei!

  It’s nice to see that someone thought about you, it’s nice to see that even though you do not know anyone real, virtual friendships full of beauty … is easy to think that all your virtual friends send comments … think of you is beautiful and if you never feel alone. Thank you dear friend, that for a moment and think of me as you do me a joy. We all have friends, we all have knowledge but life often leaves us to make contact with them whenever we want, here every morning and evening greeting impressions and virtual images. It’s beautiful and pleasant if everything is civilized and good sense! A wonderful evening my dear!

  Apreciază

  septembrie 18, 2015 la 12:10 am

 12. Felicitari pentru povestea de dragoste pe care o traiesti. Sa aveti o viata frumoasa impreuna!

  Apreciat de 1 persoană

  noiembrie 23, 2015 la 12:02 pm

 13. ada

  https://pasiconstructivi.wordpress.com/
  Cand ai timp intra pe acest site,si poti distribui si altora….ms
  Felicitari si de la mine!

  Apreciază

  decembrie 20, 2015 la 12:28 am

 14. Felicitari ptr. tot ce faci pe blog Geanina si se vede pe kipul sotului tau ca este un om cu suflet mare si indragostit de tine ,toata adimratia mea ptr. voi !

  Apreciat de 1 persoană

  iunie 26, 2016 la 9:37 pm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.