Uncategorized

Poetul

Poetul iubește fără rezerve, se abandonează printre cuvinte fără să fie prevăzător, nu se închide, nu se ascunde, lasă inima să-și cânte iubirea prin versuri răscolitoare, face stelele să vibreze.
Atunci când își impune să fie circumspect, când publică orice altceva decât cuvântul care l-a consacrat, încetează să mai fie poet.

 

scriitorul
profund incitant
explorând inventând rătăcind
realismul magic îi aparține
creator (cvintet)

____________
Geanina Lisandru

Voi lipsi o perioadă îndelungată. Colaborez cu o editură, mai exact, corectez textele scriitorilor pentru a putea fi publicate.
Vă doresc sănătate maximă!

14 gânduri despre „Poetul”

   1. Multumesc, fata draga! Stii ce-mi mai place la tine? Nu ai intrat in nebunia asta discutiilor despre viruși, vaccinati, nevaccinati. Tu iti vezi de lumea ta și bine faci. Am sapat adanc in cuvintele tale si trebuie sa recunosc ca ai servit-o fierbinte si elegant, dureros de fierbinte, dureros de elegant. Jos palaria!

    Apreciază

   1. Geanina, eu sunt neamt in gandire. Lucrez de ani multi cu ei si am invatat ce inseamna sa fii precum un ceas care nu se opreste niciodata. La firma unde lucrez eu nu funcționeaza nepotismul. Esti bun, ti-ai gasit un loc nepretuit, nu muncesti si te tii de prostii, aussteigen, cum spun ei.❤️

    Apreciat de 2 persoane

  1. Astfel gândesc scriitorii, cei care iubesc cuvântul. Trebuie să lupți pentru el, să lupți pentru acel crez al tău. Cuvântul este precum un copil pentru scriitor, nu este o jucărie pe care o abandonezi umblând după poze. Am spus poze, nu fotografii. Cum spunea Bachus!?!? Fără poezie viața e pustiu😂.

   Apreciat de 1 persoană

    1. Valentin, muza e pionul central. Sa nu uitam nici de suflet, să nu-l încorsetăm, să nu-l constrângem, să nu-i impunem, să nu-i reprimăm forța creatoare. Sufletul hrănește poezia, poezia hrănește sufletul. Un gând senin la ceas de seară! Tuturor.

     Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.