Jurnalul unei fete curajoase

Jurnalul unei fete curajoase reprezintă o provocare atât pentru fetele îndrăznețe, cât și pentru cele mai timide și poate fi comandat de aici

50 de întrebări care te vor ajuta să ieși din zona de confort și vor scoate tot ceea ce e mai bun în interiorul tău prin răspunsurile sincere pe care le vei nota pe fiecare pagină a jurnalului.

Coperta este cartonată (coperta catalog/hardcover), cu un design atrăgător, interiorul conține hârtie de foarte bună calitate, iar pe fiecare pagină a jurnalului vei descoperi câte o întrebare care te va scoate din zona de confort, la care trebuie să răspunzi onest.

Pe prima pagină a jurnalului, te va întâmpina un fluture care te va îndemna să îți scrii numele, iar la finalul jurnalului, vei descoperi emoticoane care îți cer să descrii starea de moment.

Jurnalul se adresează fetelor curajoase, timide, îndrăznețe, dar poate fi și un cadou pentru cei dragi pe care îl poți oferi cu ocazia zilei de naștere, de Crăciun, de Paște, de Ziua Îndrăgostiților sau orice alt eveniment important din viața cuiva drag.

Acest jurnal va fi o amintire de neuitat pentru oricine și-l dorește. Poate fi al tău chiar acum!